Nagyon fontos! Hajfestés előtt állok, ez így ártani fog? (bővebben lent)
Az igazi hajszínem baba szőke, befestettem sötétbarnára pont egy hónapja.Már látszik a töve,de nem tetszik ez a szín, így vettem egy " Palette Natural Colors"-"skandinávszőke " árnyalatú festéket. az volt a használati utmutatóba, hogy ezt nem szabad sötétre festett hajra kenyni. Ha ezzel mégis befesteném, mi történne a hajammal?
SŰRGŐS...!
Hasonló helyzetben voltam, csak más szőkére festettem..asszem holdfény, vagy mi.... Hát ha befested, akkor törni fog, meg elvékonyodik a hajszálad (szerintem), de tuti, hogy nem fogja be szőkére. Csak világosít a mostani hajszíneden...ami még cinkes lesz: a töve skandináv szőke lesz, a többi meg barna... Meg a barna rész amúgy is foltos lesz. De ez csak az én véleményem...
Tanácsom: fokozatosan fesd egyre világosabbal a hajad! Nekem az bevált, nem is lett foltos tőle:)
Sok sikert, remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!