A LUSH termékek tényleg jók? Nektek beváltak? Megérik az árukat?
Finom illatuk van, de semmire nem jók.
Kérj olcsón krémeket a kozmetikustól.
hát vegyes érzésekkel vagyok a Lush iránt.Vettem már a mézes szappant,zuhanyzásra is mondták,hogy lehet használni,de mikor megmosakodtam vele(illata tényleg szenzációs)ilyen rossz tapintása lett a bőrömnek,mintha csikorgott volna.Soha többet olyan szappant nem használok tusfürdésre,de még kézmosásra sem,mert a kezemnek sincs az a komfort érzete tőle.Eccerűen nem szereti.
Tusfürdők közül a Snow Fairy-t vettem,a rózsaszínt,és az egész jó,illata fini nagyon,de ahogy kiléptem a zuhanyzóból,az illata máris elszállt,semennyire nem éreztem magamon.
Vettem multkor ajakbalzsamokat,Eggnog,és a kávésat,és azt veszem észre,hogy hiába kenem be a számat,seperc alatt eltűnik róla a krém(nem nyalogatom le)...tehát annyira ez se jött be(illatukon kívül).
Kemény fürdőgolyó-azok habot nem csinálnak,és hát nem tudom tényleg mire jók.Merthogy nekem fürdésre sem jönnek be az is biztos.Illatra persze hogy jók.
Azok a habfürdők,amik puhák-tehát azok csinálnak jó nagy habot a kádban,azok csúsznak,könnyebb szappanoznod a bőrön.Valamivel jobbak.
Kaptam már epres,csokis testápoló kockácskákat is,sz@rra sem jók+az "illatuk" is mű.Egyiket sem használtam,mentek a szemetesbe.
Ennek ellenére minden alkalommal bemegyek a Lush-ba,ha arra megyünk(MOM Park),és imádok ott szaglászni-már a bolt előtt méterekkel érezni lehet az illatokat,nagyon szeretem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!