Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A LUSH termékek tényleg jók?...

A LUSH termékek tényleg jók? Nektek beváltak? Megérik az árukat?

Figyelt kérdés
2009. jan. 26. 19:16
 1/6 anonim ***** válasza:
57%
Nekem nem váltak be. kipattogzott a bőröm a bennünk lévő illóolajtól. (mindegyik tele van nyomja velük).
2009. jan. 26. 19:53
 2/6 anonim ***** válasza:
81%

Finom illatuk van, de semmire nem jók.

Kérj olcsón krémeket a kozmetikustól.

2009. jan. 26. 21:04
 3/6 anonim válasza:
Szerintem nagyon jok, kiveve ha allergias vagy az illöolajokra.. en szerencsere nem vagyok az es csak lush termékeket hasznàlok, semmi bajom söööt csk jot tudok mondani!!!!
2010. jan. 31. 23:35
 4/6 anonim ***** válasza:

hát vegyes érzésekkel vagyok a Lush iránt.Vettem már a mézes szappant,zuhanyzásra is mondták,hogy lehet használni,de mikor megmosakodtam vele(illata tényleg szenzációs)ilyen rossz tapintása lett a bőrömnek,mintha csikorgott volna.Soha többet olyan szappant nem használok tusfürdésre,de még kézmosásra sem,mert a kezemnek sincs az a komfort érzete tőle.Eccerűen nem szereti.

Tusfürdők közül a Snow Fairy-t vettem,a rózsaszínt,és az egész jó,illata fini nagyon,de ahogy kiléptem a zuhanyzóból,az illata máris elszállt,semennyire nem éreztem magamon.

Vettem multkor ajakbalzsamokat,Eggnog,és a kávésat,és azt veszem észre,hogy hiába kenem be a számat,seperc alatt eltűnik róla a krém(nem nyalogatom le)...tehát annyira ez se jött be(illatukon kívül).

Kemény fürdőgolyó-azok habot nem csinálnak,és hát nem tudom tényleg mire jók.Merthogy nekem fürdésre sem jönnek be az is biztos.Illatra persze hogy jók.

Azok a habfürdők,amik puhák-tehát azok csinálnak jó nagy habot a kádban,azok csúsznak,könnyebb szappanoznod a bőrön.Valamivel jobbak.

Kaptam már epres,csokis testápoló kockácskákat is,sz@rra sem jók+az "illatuk" is mű.Egyiket sem használtam,mentek a szemetesbe.

Ennek ellenére minden alkalommal bemegyek a Lush-ba,ha arra megyünk(MOM Park),és imádok ott szaglászni-már a bolt előtt méterekkel érezni lehet az illatokat,nagyon szeretem:)

2010. febr. 25. 08:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Egy pontig híve voltam, hogy hűű szuperek - de most valószínűnek tartom, hogy az egyik toniktól pattogott ki az arcom.. Az illatuk jó, és nagyjából ennyi. Kísérletezek majd még pár dologgal, de nem költöm rá minden pénzem.
2010. márc. 21. 21:11
 6/6 Dapplefruit válasza:
Nekem pozitív véleményem van róluk :))
2012. jan. 1. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!