Mit ajánlottok pattanásos bőrre? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Nekem már több mint egy hónapja van pár piros folt az arcomon,ami pattanásnak a helye.Mivel lehet ezt eltüntetni,hogy gyorsabban regenerálódjon a bőr,vagy mind1 csak tűnjön el.Használtam már Skinoren kenőcsöt,Zineryt-et mindig,Isotrexin gel,Effaclar H(a zineryte az isotrexin gelt,meg az effaclert a bőrgyógyász irta fel)a háziorvos pedig Skinorent,meg Zinerytet irt ő is,de egyik se hat.Még van protex szappanom is.2010. dec. 30. 10:58
1/9 anonim válasza:
Pattanás helye vagy pattanás,nem mindegy.Ha jol értem csak a helye van már ami piros,van a clinique-nek egy uj terméke az even better,elvileg az direkt erre van hogy az ilyen foltokat eltüteti az arcról,igaz nem rögtön,de szépen lassan elhalványul minden folt.Jók a clinique termékek csak kicsit borsos az áruk,de érdemes beruházni ha van rá!
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen,utánnanézek
2010. dec. 30. 11:44
3/9 A kérdező kommentje:
Ja és azt kihagytam,hogy a bőrgyógyász írt fel antibiotikumot is,azt is szedtem 30napig,még el nem fogyott,és ettem élesztőt is,nagyapám szerint attól elmúlik xd,de olyan íze van,hogy nagyon meg kell küzdjek,még lenyelem.
2010. dec. 30. 11:55
4/9 anonim válasza:
Vakolatot ajanlok...vagy
te eszleny...
...alapozot!!!
5/9 A kérdező kommentje:
mivan?
2010. dec. 30. 17:34
6/9 anonim válasza:
bocsi az offolásért de első, hol lehet ilyen clinique termékeket kapni? ilyen dm rossmanban találok?
7/9 anonim válasza:
hmm, alapozó eltüntetni, de csak meglepő módon addig amíg le nem mosod:D hát nekem is ilyen, talán arcradír, valamennyire hámlaszthatja
8/9 anonim válasza:
Clinique even better-t nem lehet kapni dm-ben vagy rossmannban hanem olyan helyeken mint a marionaud parfüméria vagy a duglas,ahol árulnak clinique termékeket.
Még annyit hogy ez nem rögtön tünteti el hanem szépen lassan pár hét alatt asszem,de legalább végleg eltüntetni és nem csak elfedi mint egy smink.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!