Mit tudok tenni ellene? Több info lent, segitség hogyan?

igen a csokit(max fehércsokit ehetsz), magvakat, olajos cuccokat kerülni kell
Én is járok kozmetikushoz, sokkal szebb az arcom, szerintem ha járnál neked is szebb lenne :)
15/L

Szia!
Az fontos, hogy kerüld a zsíros, túlzottan fűszeres ételeket (chips, hamburger, pizza, csoki stb.). Sok folyadékot kell fogyasztani, esetleg ihatsz csalán teát, ez belülről tisztítja a szervezetet. DE ezek csak felületi megoldások. A probléma okát kellene megszüntetni. Én javaslom, hogy keress fel egy kozmetikust, aki tud segíteni a megfelelő, bőrtípusodnak megfelelő krémek, tonikok kiválasztásában. Az Ilcsi fekete szappan + csipkebogyó habkrémje amúgy elég jó pattanásos, problémás bőrre vagy az Eveline kozmetikum pure control sos termékcsaládja (ezt rossmannban tudod beszerezni, van belőle arclemosó, tonik és mattító krém. Kb. 800Ft darabjuk) [link]
De ne ezekkel kezd szerintem.
Még felkeresheted Tugyi Márta kozmetikust is (ő Bp. egyik legjobb szakembere). Ha írsz neki mailt, megadja egy nagyon jó bőrgygyász elérhetőségét, aki nagyon sok problémás bőrt megszépített már. Ez a mail címe: wellnessteam@t-online. Egy próbát megér szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!