Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak, hogy ne maradja...

Párduclány kérdése:

Mit csináljak, hogy ne maradjanak meg a pattanás nyomai?

Figyelt kérdés
2010. dec. 29. 18:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Úgy hallottam a citromlé segít (citromból csavart)
2010. dec. 29. 18:49
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

A súlyosabbakat bízd kozmetikusra, mert ha nem szakszerűen van kezelve, begyullad és hegesedik, nyomot hagy. Használj ecsetelőt, vagy szárító gélt, a bőrtípusodnak megfelelően.

és ne piszkáld, tudom, nehéz megállni, de nem szabad! Pláne ne nyomkodd piszkos kézzel!

2010. dec. 29. 18:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Ne nyomkodd őket eszetlenül!
2010. dec. 29. 20:58
 4/6 anonim válasza:

szerintem:

Ne nyomkod, de tényleg! Ha nagyon zavar, akkor tegyél rá egy csepp szárító dolgot, akár legyen alkohol.

Vigyázz arra, ha begyulladt, akkor valamivel finoman kend be, mert minnél nagyobb a gyulladás, azaz minnél jobban elfertőz, anál nagyobb a heg.

ÉS, ami a legfontosabb, azért érdemes ezt bőrgyógyásszal vagy profi kozmetikussal megbeszélni, mert a forumok között van elég fiatal, akinek a lehámlasztott arcocskáján a nap foltot hagyott és néhány pici hegecske helyett nagy napfoltokkal van teli a pofikájuk!

A pattanásban nem maga a pattánás kezelése a kihívás, hanem, hogy tudsz e türelmes és megfontolt lenni.

2010. dec. 30. 07:41
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Minden oldalról óvatosan nyomd és ne préseld a bőrt.Nyoma akkor marad,ha erőből próbálod eltávolítani.
2010. dec. 30. 07:41
 6/6 anonim válasza:
mellesleg a citromsav az hámlaszt (de a többi is), de millió lehetőség van még hámlasztásra pl. van olyan amit csak korházban végeznek, mert olyan mély (géppek ledörzsölik a bőr felső rétegeit). de vannak krémek, amik segítenek a seb gyogyulásban (a nevét is tudtam, de vényköteles), de vannak fehéritő krémek is, ha hegesedés alatt foltot értesz... stb. keress rá az interneten, ma már szépen lehet javítani ezen a dolgon. csak menj jó korházban, jó orvoshoz! kozmetikusból a profi méregdrága, ha pedig a Józsi hugához ész, akkor lehet elbánik veled egy életre...
2010. dec. 30. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!