Hogy lehet elérni hogy a hajamból hajsütő vas nélkül
(pl hajhabbal) göndör legyen?
Figyelt kérdés
Se nem egyenes, se nem göndör a hajam. Olyan köztes és borzasztóan áll. 2 éve vasalom, de hála a jó égnek nem viselte meg mert ápolom elég szépen. De most újítani szeretnék. :DD
Egy rongyot (lehet egy párnahuzat ami már nem kell) vágd ki csíkokra. A hajnak nedvesnek vagy vizesnek kell lenni. Kis tincseket vegyél és csavard rá a csíkokra. A végén kösd meg (mintha masnit kötnél rá). Kicsit meg lehet szárítani hajszárítóval. Ha kibontod NE fésüld ki!!!
2-3 napig benne lesz.
2010. dec. 29. 16:41
2/9 anonim válasza:
kis
bocsi elírtam
2010. dec. 29. 16:41
3/9 anonim válasza:
Első, ez nagyon jó ötlet :) Azért is írok egyrészt, hogy ott legyen megválaszoltak között, én is ki fogom próbálni.
Ami nekem eszembe jutott, hogy hajszárítást alacsony fokozaton csináld úgy, hogy a fejed előrehajtod, és az egész hajad alulról kezded lassan szárítani, közben hajhabbal nyomkodni a hajad, inkább gyűrködni. Jó dús hatást érhetsz így el, és ezzel a szárítási móddal a hullámok is kifejezettebbek lesznek, olyan vad stílusban. Szoktam én is így megszárítani, ha változatosságra vágyom. De első ötlete is jól hangzik:)
2010. dec. 29. 16:46
4/9 A kérdező kommentje:
hát annyira nem hosszú. Egyébként eléggé vastag szálú és dús is. : )
2010. dec. 29. 16:54
5/9 anonim válasza:
nekem csak úgy marad benne sokáig a göndörség ha vizesen + egy kis hajhab befonom több tincsbe.majd megszárad kibontom majd egy kis hajhabot megint fejjel lefelé bele borzolok.nekem így elég sokáig bírja
2010. dec. 29. 17:18
6/9 A kérdező kommentje:
ezt kipróbálom. : D
2010. dec. 29. 17:19
7/9 anonim válasza:
Én simán ajánlom azt a módszert amit az első írt,nekem éppen vállig ér a hajam és szoktam hasonlóképp csinálni mint ahogy leírta csak én papírtörlőcsíkokra szoktam tekerni. Nem kell tőle megijedni ki kell próbálni, hogy mennyire kell neked a tövétől csavarni, hogy ne legyen "sörényes".Nekem elég vékony szálú a hajam és simán a legtövétől szoktam betekerni és nagyon szép göndör lesz.
2010. dec. 29. 17:20
8/9 anonim válasza:
Vizesen behajhabozod és tincsekbe szeded a hajad, miközben hajszárítóval szárítod, a tincseet tekergeted az ujjaid közt, amíg meg nem szárad minden tincs egyenként. Remélem értehtő volt. :) Ezzel egyébként lágy, olyan "tengerparti" hullámokat lehet elérni.
2010. dec. 29. 20:01
9/9 15kriszta15 válasza:
én nem értettem az elsőt!valaki rakna be rola kepet?hogy csavarjam?ugy mintha hajcsavaró köré csavarnám vagy mint pl az ujjjjamra?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!