Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajvágás? Elbizonytalanodtam.

Hajvágás? Elbizonytalanodtam.

Figyelt kérdés

Kb. három és fél éve levágattam a hajam, először Victoria Beckham-féle bubira, majd rövidebbre is (volt, hogy 4-5 centis volt). Tavaly novemberben eldöntöttem, hogy megnövesztem, de áprilisban (abban az időszakban, amikor már se nem rövid, se nem hosszú a haj, és nem igazán lehet vele mit kezdeni) "bekattantam", és megint levágattam. Azóta megint meg akartam növeszteni, de megint itt vagyok a kritikus szakaszban...

Most körülbelül ilyen a hajam, csak kicsit hosszabb (hátul 3-4 centivel is):

[link]

Ezeken gondolkozom:

[link]

[link]

[link]

[link]

Viszont ez is nagyon tetszik:

[link]

Köztes megoldás pedig talán ez lehetne:

[link]

Szerintetek?

22L

2010. dec. 29. 16:01
 1/7 anonim ***** válasza:

nekem ez nagyon tetszik:

[link]

teljesen beleszerettem ebbe a hajba:D

2010. dec. 29. 16:07
 2/7 anonim ***** válasza:

Én erre szavazok:

Viszont ez is nagyon tetszik:

[link]

Hidd el most kicsit rossz lehet, de ha megnő , akkor örülni fogsz és ha levágod akkor meg áááámegint levágtam...

Nekem derékig érő hajam van!ÉS nagyon szeretem.

2010. dec. 29. 16:09
 3/7 A kérdező kommentje:

elsőnek: Ilyenre vágattam a hajam áprilisban, és imádtam. (:

másodiknak: Igen, én is gondoltam erre. Csak most tényleg olyan rossz. XD Gratula a hajadhoz, az enyém soha az életben nem nőne meg addig... (:

2010. dec. 29. 16:20
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem is a hosszú tetszik leginkább, de ha nem akarsz vele babrálni, akkor még ez is jó szerintem: [link]

Vagány frizkó. Igaz én nem bírnám elviselni, hogy csípőig érőnél rövidebb hajam legyen, nekem az a legrövidebb, amire levágatnám. :) De ha egyszer a rövid mellett döntenék, akkor ilyen lenne: [link] Viszont nekem nem állna jól, mert ovális, kicsit kerek arcom van, meg rengeteg vastag hajam.

2010. dec. 29. 16:40
 5/7 anonim ***** válasza:
szerintem meg próbáld ki a legutolsót, és onnan könnyebb lenne megnöveszteni a hajadat:)
2010. dec. 29. 16:46
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. (:
2010. dec. 29. 23:02
 7/7 anonim válasza:
én fiuként csak annyit mondanék, hogy a lányoknál szép a hosszó haj. ne vágasd rövidre szerintem. ha nem tetszik, akkor igazittasd meg, de ne rövidre!
2010. dec. 30. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!