Hajvágás? Elbizonytalanodtam.
Kb. három és fél éve levágattam a hajam, először Victoria Beckham-féle bubira, majd rövidebbre is (volt, hogy 4-5 centis volt). Tavaly novemberben eldöntöttem, hogy megnövesztem, de áprilisban (abban az időszakban, amikor már se nem rövid, se nem hosszú a haj, és nem igazán lehet vele mit kezdeni) "bekattantam", és megint levágattam. Azóta megint meg akartam növeszteni, de megint itt vagyok a kritikus szakaszban...
Most körülbelül ilyen a hajam, csak kicsit hosszabb (hátul 3-4 centivel is):
Ezeken gondolkozom:
Viszont ez is nagyon tetszik:
Köztes megoldás pedig talán ez lehetne:
Szerintetek?
22L
Én erre szavazok:
Viszont ez is nagyon tetszik:
Hidd el most kicsit rossz lehet, de ha megnő , akkor örülni fogsz és ha levágod akkor meg áááámegint levágtam...
Nekem derékig érő hajam van!ÉS nagyon szeretem.
elsőnek: Ilyenre vágattam a hajam áprilisban, és imádtam. (:
másodiknak: Igen, én is gondoltam erre. Csak most tényleg olyan rossz. XD Gratula a hajadhoz, az enyém soha az életben nem nőne meg addig... (:
Nekem is a hosszú tetszik leginkább, de ha nem akarsz vele babrálni, akkor még ez is jó szerintem: [link]
Vagány frizkó. Igaz én nem bírnám elviselni, hogy csípőig érőnél rövidebb hajam legyen, nekem az a legrövidebb, amire levágatnám. :) De ha egyszer a rövid mellett döntenék, akkor ilyen lenne: [link] Viszont nekem nem állna jól, mert ovális, kicsit kerek arcom van, meg rengeteg vastag hajam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!