Miért csak a cukorgyantapatront lehet mikróba rakni, a rendes gyantapatront pedig nem?
Tényleg kifolyhat a gyanta?
Eddig kézzel melegítős dörzsölőset használtam, és nem merek nagy patront venni, mert félek hogy balesetet okozok vele. Vagy spóroljak egy gyantamelegítőre?
Mi a különbség? Nekem ilyen van:
és mikróba tökéletesen felmelegszik, eddig nem volt gond vele.
Olvastam már erről a émáról, és ilyeneket írtak, hogy csak saját felelősségre, meg nem nagyon ajánlják, meg hogy jobb gyantamelegítővel mint mikróval. Meg a www.x-epil.hu -n olvastam, hogy a rendes gyantához odaírták, hogy ne rakjuk be mikróba, a cukroshoz pedig hogy szabad.
Válaszolók, ti mennyi időre teszitek be?
énis kb 3 percre teszem be, de ez függ a mikrótok teljesítményétől, úgyhogy azt ajánlom, h tedd be és figyeljed, h folyékonnyá válik-e már.
amúgy logikus h azt írják h gyantamelegítőbe, mivel az 2-3 ezer ft, és biztatnak h vedd meg. nemfogják odaírni h persze jó az a mikróba is, mert az nekik nem haszon.
amúgy másik tipp, én mostanában inkább ezt alkalmazom: találtam otthon egy kis edényt, ami pont akkora mint a gyantám, szóval bele tudom úgy tenni, hogyha eldől, akkorsem ér bele a vízbe. na azt az edényt megtöltöm vízzel, beleteszem a gyantát, felteszem a gázra és eccerűen felforralom :D mikor már folyékony a gyanta, leveszem a tűzről, beviszem a szobámba edényestül, és gyantázok. mindig visszateszem a meleg vízbe így mégcsak ki sem hül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!