Túl rövid lett a frufrum, mit csináljak vele?!
Figyelt kérdés
A hátratűzött haj nem áll jól, ha oldalra tűzöm az sem jó, kerek és nagy arcom van, így nagyon hülyén áll így... mit csináljak?
köszönöm előre is a válaszokat..
2010. dec. 27. 22:04
1/15 anonim válasza:
Igazából sajnos semmit...meg kell várnod míg visszanől :S, nkeme volt ilyen, de hiába vasalgattam semmivel sem lett hosszab, /göndör hajam van/....úgyh sajnos semmit, mível említetted, hogy a hátratűzött haj nem áll jól. legközelebb szntme te is levághatnád otthon,...én úgy szoktam...hiszen azért a pár centiét nem megyek el fodrászhoz. :)
3/15 A kérdező kommentje:
22:08 magamnak vágtam.. azt hiszem itt kezdődött a hiba.. és bocsánat h nem írok új kérdést, de azt szeretném még, hogy hogy lehetne ilyen frufrut vágni?
2010. dec. 27. 22:14
5/15 anonim válasza:
addig jó amyg nemvágatsz magadnak ilyen hajat, remélem senki sem fogja leírni h hogyan kell :D
amúgy meg tupirozd fel és kösd fel, ha megvan emelve az jó a kerek fejűeknek
6/15 A kérdező kommentje:
ezt a kis csutakot ami maradt nem lehet tupírozni.. és majd rájövök akkor magamtól..><"
2010. dec. 27. 23:12
7/15 anonim válasza:
ha tul rövid lett. vasald ki.. és akkor picit hosszabb lesz
8/15 anonim válasza:
bocsi az offért...
karolának hívnak?:D
9/15 A kérdező kommentje:
karola? loool.xDD ki vagy te?
amúgy ázsiai vagyok. karola ázsiai?xDD hagondolod.. keress rám facebookon.: D elárulom a nevem.><"
2010. dec. 28. 12:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!