Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miley Cyrus jó csaj/nő?...

Miley Cyrus jó csaj/nő? Járnál vele?

Figyelt kérdés
2009. jan. 25. 18:37
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Szerintem vannak nála szebb lányok is... Arról meg, hogy híres, ott van a gazdag és híres papa ,meg még valami híres és gazdag rokon...
2009. dec. 10. 16:23
 12/27 anonim ***** válasza:
jah, elfogadnám... de vannak jobbak is xD
2009. dec. 10. 21:32
 13/27 anonim válasza:
100%
jó nő
2010. febr. 19. 18:20
 14/27 anonim válasza:
100%
Sztem egy picit szép csak... olyan lapos az orra, de az alakja tetszik! Azért én bizti nem járnék hírességel, azt sose lehet tudni, miért kedvelik. Azért, mert híres, vagy mert igazán... különben is, lány vagyok!
2010. márc. 19. 19:30
 15/27 anonim válasza:
38%
Hát a biztos is h járnék vele sőt még mást is csinálnék vele de villámgyorsan:P
2010. ápr. 19. 16:27
 16/27 anonim ***** válasza:
nem azért de mindenkinnél vannak jobbak , am sztem meg szép de én se járnék vele mert lány vagyok :D
2010. máj. 1. 15:40
 17/27 anonim válasza:
63%
Hát vannak nála jobb nők is, de azért nem rúgnám ki az ágyamból:D
2010. jún. 21. 19:36
 18/27 anonim válasza:
63%

2009-01-25 18:40-es na ennek örülök, hogy lány vagy és nem azt írod hogy, csúnya,ribanc stb. Végre valakit nem a féltékenység vezérel. 1 pontot adok neked :)

Egyébként meg szerintem is szép és örülnék ha én lehetnék a barátja :D de elég kicsi az esély rá :D max ha kimennék amcsiba, de az még minimum 5 év míg befejezem a sulit meg stb :d

15/f

2010. jún. 28. 13:15
 19/27 anonim ***** válasza:

tuning.xd

hörcsög pofa,beszarok:"D

am én igen

2010. júl. 27. 18:37
 20/27 anonim ***** válasza:

múltkor gondolkoztam ezen,hogyha lenne 6 stylistom,profi sminkesem,body trainerem,mesterfodrászom mint neki, én is , sőt,akárki nézhetne ki olyan jól.

Neki is mekkora formátlan,ormótlan fogai voltak,sárgák,össze-vissza álltak,láttam róla már pár képet,olyan szépet megcsinálta neki a sebészbácsi vakítóra,és formásra,hogy csak lestem. Szerintem műhaja is van, szolizik,mert nem falfehér...Nem olyan természetes ő mint amilyennek látszik.

Őszintén nekem nagyon bejön ahogy kinéz a csaj,lány vagyok,meg szeretnék is úgy kinézni, de se pénzem, se erőm nem lenne rá.

Aki a médiában van, annak 1. a kinézet,nekem viszont nem,mert csak az iskolában tudnak kiröhögni egy-egy elcsúszott hajtincsemért...

2010. aug. 13. 16:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!