Miley Cyrus jó csaj/nő? Járnál vele?
2009-01-25 18:40-es na ennek örülök, hogy lány vagy és nem azt írod hogy, csúnya,ribanc stb. Végre valakit nem a féltékenység vezérel. 1 pontot adok neked :)
Egyébként meg szerintem is szép és örülnék ha én lehetnék a barátja :D de elég kicsi az esély rá :D max ha kimennék amcsiba, de az még minimum 5 év míg befejezem a sulit meg stb :d
15/f
tuning.xd
hörcsög pofa,beszarok:"D
am én igen
múltkor gondolkoztam ezen,hogyha lenne 6 stylistom,profi sminkesem,body trainerem,mesterfodrászom mint neki, én is , sőt,akárki nézhetne ki olyan jól.
Neki is mekkora formátlan,ormótlan fogai voltak,sárgák,össze-vissza álltak,láttam róla már pár képet,olyan szépet megcsinálta neki a sebészbácsi vakítóra,és formásra,hogy csak lestem. Szerintem műhaja is van, szolizik,mert nem falfehér...Nem olyan természetes ő mint amilyennek látszik.
Őszintén nekem nagyon bejön ahogy kinéz a csaj,lány vagyok,meg szeretnék is úgy kinézni, de se pénzem, se erőm nem lenne rá.
Aki a médiában van, annak 1. a kinézet,nekem viszont nem,mert csak az iskolában tudnak kiröhögni egy-egy elcsúszott hajtincsemért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!