Milyen műhajak vannak? Láttam képeken h ilyen műhajat tettek fel maguknak és akármikor le és fel tehetik, olyat hol lehet venni?
Figyelt kérdés
és kb. mennyibe kerül?
nagyon látszik rajta hogy mű?
és lehet vasalni vagy göndöríteni??
2009. jan. 25. 12:32
1/3 anonim válasza:
szia ! a vaterán és a teszveszen lehet ilyen hajakat kapni általában 40-50 cm hosszúak csak europai hajat ajánlok azzal azt csinálsz a mit akarsz festheted vasalhatod az árai 15000-20000 -ig mozognak. és ha van egy kis hosszúsága a hajadnak akkor szépen ellehet igazgatni de én inkább a ragasztásnak vagyok a híve eddig nekem csak ugy volt hajam.további szép napot
2/3 anonim válasza:
Te szerintem a csatos hajhosszabbításra gondoltál. Pl:
Ha minőségi hajat akarsz akkor inkább boltból, forgalmazótól érdemesebb, arra garanciát is kapsz. Az európai hajakkal szemben az indiai hajaknak (socap) jobb a minősége, ill. európai haj is lehet rossz minőségű,töredezett ha nem szálirányos. Az SOCAP Indiai hajak egy szálirányosak, nem fognak csomósodni gubancolódni. Természetesen vasalható, göndöríthető. [link]
3/3 anonim válasza:
Szerintem viszont olcsobb megoldásra gondolsz és nem igazi hajra :)) ennek egy hátránya van nem olyan a tapintása de nem lehet észrevenni vagy max alig attol függ milyen hoszu a hajad. nekem is mű hajam és a westendbe vettem 6ezerért:) eleinte teljesen selymes volt de aztán kivasaltam és attol lett kicsit érdesebb a fogása de tökéletesen megteszi nekem arra hogy kicsit hosszab legyen a hajam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!