Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A Veet pumpás szőrtelenítő...

A Veet pumpás szőrtelenítő krémem fejét hogy csavarjam vissza?

Figyelt kérdés
Használ valaki ilyet? nem tudom visszanyomni a pumpaadagolóját, hogy nyomhatnám vissza vagy az ugy marad fent?
2009. jan. 25. 10:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Én ugyan nem használok olyat, de lehet olyan mint sok intim lemosó vagy folyékony szappan, hogy felnyitod aztán onnantól kész.

Ha nincs rajta semmiféle jel, és nem lehet semerre sem tekerni, sehogy sem, akkor valószínű nem lehet.

Nem úgy tervezték, hogy magaddal tudd hordani a táskádban is pl :)

2009. jan. 25. 14:56
 2/4 A kérdező kommentje:

ez olyan hogy a fej felugrott és kiáll és ugy lehet belőle nyomni a krémet.de vissza már nem tudom nyomn :(

lehet nem érthető, de nem tudom magamt hogy kifeezni :(. bocsi

2009. jan. 25. 15:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem van ilyen folyékony szappanom. Abból is felugrott a fej, amikor először kinyitottam, aztán azóta csak a baj van vele. Véleményem szerint akkor ezt sem lehet visszazárni már sajnos :(
2009. jan. 27. 00:03
 4/4 A kérdező kommentje:
szerintem sem :(
2009. jan. 27. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.