Szerintetek akkor tűnik dúsabbnak a haj ha lépcsőzetesen van vágva, vagy akkor, ha ugyanakkora a hossza mindenhol?
Figyelt kérdés
Félhosszú hajra értem(hátközépig érő)2010. dec. 25. 21:15
1/7 anonim válasza:
ha lépcsőzetes úgy dúsabb hatású de mégjobb ha feltupírozod és beszárítod:)
2/7 anonim válasza:
Szerintem az a legjobb, ha csak az utolsó 5-10 centi van lépcsőzetesre vágva vagy tépve. Ha az egész hossza tépett, attól általában még vékonyabbnak tűnik, sokszor egészségtelennek, csapzottnak is. Akkor már inkább az a jobb, ha egyforma hosszú. Ha nagyon vékony valakinek a haja, akkor végül is teljesen mindegy, hogy milyenre van vágva, vékonynak fog látszani.
4/7 A kérdező kommentje:
nagyon köszi!!!
barátnőm váltig álította, hogy nem, nem biztos, hogy dúsabbnak tűnik, ha egynes fazonú
örülök, hohy igazam lett_:)
2010. dec. 25. 22:23
5/7 anonim válasza:
Ha vasalod mindegy, mert akkor csak a tupír segít, és igaza van valamelyik előttem szólónak, max a végét szabad kicsit megtépni, különben úgy néz ki az ember, mint egy kopaszodó beteg pincsi...
6/7 anonim válasza:
7/7 anonim válasza:
az előttem lévő hihetetlenül buta:). ha nem ugyanarról a személyről linkeled mindkét képet, akkor ez az állitás szart sem ér. könnyű összehasonlitani egy egyenletesen vágott egyébként dús hajat, egy vasalt, lépcsőzetesen vágottal, és azt állitani hogy márpedig az egyenesre vágott frizra a dúsabb:D. nőjjetek már fel könyörgöm, ennyire idióták nem lehetnek az emberek:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!