MEkkora hajat lehet eladni, hogyan kezelhető a rövid haj? Szivesen felpontozok! Légyszi siessetek!
Az az igazsáh h. Emma Watsonon felbátorodva én is rövid hajat szeretnék.A hajam vasalás nélkül a lapockámig ér.Kb.:tudom h. ez lánylétemre hülyén hangzik de akkora hajat szeretnék mint amilyen taylor lautner és robert pattinson haja között va.(nem is szeretem a twilightot.)Hogyan kezelhető a rövid haj?Ha nem vasalom reggelenként tényleg szerteszét áll,és ez a szerteszétállás nem szép?Mekkora hajat lehet már eladni,és az hogyan kell?(szőkére van szinezve sötét szőkéből és egy icipicit le van nőve de visszafestetem eredeti hajszínre)
És a legfontosabb:(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!):az orrom nem csúnyán nagy,de nem is kicsi olyan egyenes vonalú.Ehez jól áll a röid haj?Ja és nem sminkelem magam,és a ruháim annyira nem lányosak,de nem is fiúsak,vmennyire divatosak.Nem fognak fiúnak nézni?????
Nagyon köszönöm hogy végigolvastad,és mégjobban köszönöm ha válaszolsz is.(és a haj fél év alatt mennyit nő?csak érdekel)
14L
A női rövid haj is lehet csinos, én megpróbálkoznék vele, de beszereznék egy parókát is, hátha nem lesz jó! De egyes oldalakon ki lehet próbálni, milyen a rövid haj (szimuláció).
Ha ezt a hajat választod, akkor reggelente csak átfutsz rajta fésűvel, és ennyi! [link]
Ám ezek a hajak borzalmasan tudnak állni: [link] (ahogy a kép is mutatja)
De azért érdemes lenne rajta elgondolkoznod, hogy nem jobb-e egy ilyen haj [link] mint egy fiúé [link]
Persze ha elfoglalt nő vagy, akkor vágasd le, de ettől még nem kell egyből "fűnyíró alá feküdni". És mindenképp kérdezd ki fodrászod véleményét, hogy az arcformádhoz illik-e egy ilyen rövid haj, vagy inkább egy bubifrizura?
Továbbá, a haj egy hónap alatt egy centit nő. Szóval fél év alatt 6 centit.
Ha az arcberendezésed nem fiús, akkor nem hiszem, hogy fiúnak néznek majd.
Amúgy ha olvasgatsz itt még pár kérdést,a fiúk jobban szeretik a hosszú hajat, szóval azzal jobban be fogsz vágódni náluk!
Én jobban szeretem a hosszú hajú lányokat, bár Emma Watson akciója óta kezdek hozzászokni a rövid hajú lányokhoz... És van, akinek tényleg jóláll. De Watson kisasszony is tetszetősebb volt hosszú hajjal...
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!