Ez nem azt jelenti, hogy 20 évesen már ősz leszek ugye?
Figyelt kérdés
Van 1 ősz hajszálam, és tudom, h hülyén hangzik a kérdés de 17 éves vagyok és félek, hogy 20 évesen már festenem kell a hajam, annyira fogok őszülni. Mitől lehet ez? Sok mindenkinek van ? Köszönöm, hogy elolvastad és Boldog új évet így előre is :)2010. dec. 25. 18:03
1/7 anonim válasza:
Ez genetika. Vannak akik nagyon fiatalon őszülnek. De nyugi, attól még, hogy most 1 ősz hajszálad van, nem leszel totál ősz 3 év múlva. Még bőven ráérsz a hajfestéssel, ne aggódj:)
2/7 anonim válasza:
Az a helyzet,20 évesen is lehetsz ősz,azért azt nem hiszem,hogy annyira,hogy festeni kellene.egyik haverom is tizenévesen kezdett őszülni,most 30 éves és majdnem teljesen ősz.ha ez,megnyugtat,nem nagyon tudsz tenni ellene,mert nagyrészt genetika kérdése,ki mennyire őszül.próbálj egészségesen táplálkozni,állítólag az pozitívan befolyásolhatja.de ha korán őszülsz akkor el kell fogadni,hogy olyan tipus vagy.szerintem a kopaszodás sokkal gázabb,úgyhogy nyugodj meg:-)
3/7 anonim válasza:
nekem is volt 1 ősz hajszálam. kitéptem, néha visszanőtt, máskor nem. de már egy csomó ideje nem találkoztam vele, és nem őszültem meg :D 19l
4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszaitokat :)
2010. dec. 25. 20:05
5/7 anonim válasza:
Van aki korán őszül, de van olyan is, akinek van 1-2 ősz hajszála, de nem őszül tovább és évekig csak stagnál a helyzet.
Amúgy ismerek olyat, aki 23 éves korára már olyan ősz volt, mint egy öregasszony, mondjuk én nem vettem észre rajta, de hajfestési tanácsot kért és megmutatta a lenővést és közelről nagyítóval tényleg látszott.
Szóval amúgy ezen ne aggódj, nagyon jó hajfestékek vannak és a hajfestést havonta 1000ft-ból meg lehet úszni, főleg ha csak a tövét kell utánfesteni, akár top kategóriás hajfestékkel is (mert miután 20-szor végignézed, hogy hogy csinája a fodrász már te is meg tudod csinálni).
6/7 anonim válasza:
nekem sok ősz hajszálam van, a lábamon is sok az ősz szőrszál.
15/F
7/7 anonim válasza:
én 20F vagyok és 5-10% ban őszülök és nem ciki hanem pont hogy sármos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!