Mit gondoltok a kallos hajbalzsamokrol? Tapasztalataitok? Koszike elore is
Figyelt kérdés
2010. dec. 24. 21:21
1/3 anonim válasza:
Nekem nagyon kócolódós hajam van és hazsnáltam egy darabig azt a nagy kiszerelésű hajbalszamot, már nem tudom, hogy pontosan mi volt ráírva. Nagyon jó volt, bármilyen öszerasztásodott tincset ki tudtam vele bontani. Most is gondolkodom néha, hogy veszek olyat, csak lusta vagyok ezért külön elmenni fodrászkellékesbe, pedig olcsóbb, mintha sima bolti balzamot veszek, mert azokból csak a drágábbakkal sikerült ilyen eredményt elérnem...
2/3 anonim válasza:
én azt használok,a hajamat jól ki lehet fésülni,és már nem olyan száraz:))
3/3 A kérdező kommentje:
igen en is azt tapasztaltam h selymesebb lesz a hajam es konyebben ki lehet fesulni..na meg puhabb is:)
2010. dec. 25. 13:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!