Mit ajánlanátok még a pattanások és miteszerek ellen?
Figyelt kérdés
Nagyon sok krémet, szappant, tonikot kipróbáltam már és egyik sem használt. És általában ha elkezdem kenni valamivel csak mégtöbb pattanásom lesz. Miért van ez? Tudnátok ajánlani valamit?2010. dec. 24. 11:14
1/3 anonim válasza:
Nem lehet, hogy pl. rosszul táplálkozol?
Amúgy szerintem menj el vele bőrgyógyászhoz, nekem sem vált be egyik ilyen krém, tonik sem, ő írt fel nekem arclemosót és egy oldatot, amitől nagyon sokat javult a bőröm.
2/3 anonim válasza:
Köpölyözés!!
Világ életemben pattanásos voltam..
Elmentem köpölyözésre..három kezelés után egy darab pattanás és miteszer sem volt az arcomon..
kicsit fájdalmas az első két kezelés..de kilehet birni..
3/3 A kérdező kommentje:
A rossz táplálkozás sajnos lehetséges. Amúgy voltam bőrgyógyásznál is és adott ő is, de azzal is igy volt, hogy csak több lett tőle. Második válaszoló köszönöm.
2010. dec. 24. 11:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!