Oxy reload vagy Loreal effasor-t ha használok elég sötét hajra, akkor visszakapom vele még egy festés nélkül az eredeti (sötétebb barna) hajamat?
Kedves első!
A colourB4 leszedi a festett sötétbarna festéket?
Mennyibe kerül?
hát nekem már inkább feketésnek hat nem is barna, ahogy így elnézem :S
és akkor utána ha nem akarom, nem muszáj még1x befestenem, ugye?
amúgy köszönööm ^^
első vagyok
nekem sötétbarnára volt festve a hajam, de persze fekete lett. kétszer használtam, egy doboz ára 3000ft. elsőre kicsit világosított, másodszorra viszont teljesen levitte a hajfestéket és az eredeti világosbarnát kaptam vissza. én nagyon nem hittem benne, de nagyon örülök és nekem nem okozott csalódást. van a dobozban egy leírás is amin rengeteg kérdés van, és ott le van írva hogy 2-3 használat után leszedi a fekete festéket is, kivéve ha nagyon roncsolt a hajad. miután használtad, utána rögtön újra lehet festeni a hajad ha más színűre szeretnéd, de szép hajszínt eredményez ha az eredeti is az volt
Leírom én is a tapasztalatomat, hátha valakinek segít:)
Az én hajam valami különös találmány... Ott kezdődik, hogy a középbarna-árnyalatok egyszerűen nem fogják be a tövét sem (világos-középszőke hajam van eredetileg), a sötétebb barnáktól pedig egytől egyig befeketedik... Ilyen "fekete" hajam volt/van 3 éve. Most próbálkoztam meg az effasorral.
Olvastam, hogy a többségnek a melegvizes verzióval elég volt 5-10 perc. Hát nekem nem hogy 5 perc, fél óra alatt sem csinált semmit. Ezen felbuzdulva nekiestem a 12%-os oxival, úgyis olyat rendeltem hozzá. Hát az sem erőltette meg magát, kb 30-40 perc alatt tudta leszívni a feketét, úgy-ahogy. Ez nem tudom, honnan jön a fodrászoknak (én is hallottam), hogy nem szabad 12-es oxit használni, de nekem az égegyadta világon semmi baja nem lett a hajamnak, sőt még esküszöm, puhább is lett, mint egyébként minden hajfestés után.
Pedig a fekete előtt szintén 3 évig platinaszőkére volt festve a hajam, és lassan 8 éve hetente 4x-5x vasalom...
Nekem egyedül az a gondom, hogy most megint nem tudom, mi fogná be. Újfent próbáltam a középbarnát, hát ezt a szőkés-vörösesen az se látszik, se alul, se fölül. Legközelebb már világosszőkét próbálok ki, hátha...
Olvastam én is rémtörténeteket, hogy mennyire tönkrement a haj, és soha többet nem akarják használni, de én csak ajánlani tudom. Legalábbis annak, akinek vastagabb, erősebb szálú haja van.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!