Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Oxy reload vagy Loreal effasor...

Oxy reload vagy Loreal effasor-t ha használok elég sötét hajra, akkor visszakapom vele még egy festés nélkül az eredeti (sötétebb barna) hajamat?

Figyelt kérdés
2010. dec. 22. 13:20
 1/7 anonim ***** válasza:
használj colourB4-t.dm-ben lehet kapni és tényleg leszedi a festéket, de lehet hogy nem elsőre
2010. dec. 22. 15:11
 2/7 anonim ***** válasza:

Kedves első!

A colourB4 leszedi a festett sötétbarna festéket?

Mennyibe kerül?

2010. dec. 22. 15:58
 3/7 A kérdező kommentje:

hát nekem már inkább feketésnek hat nem is barna, ahogy így elnézem :S

és akkor utána ha nem akarom, nem muszáj még1x befestenem, ugye?

amúgy köszönööm ^^

2010. dec. 22. 16:13
 4/7 anonim ***** válasza:

első vagyok

nekem sötétbarnára volt festve a hajam, de persze fekete lett. kétszer használtam, egy doboz ára 3000ft. elsőre kicsit világosított, másodszorra viszont teljesen levitte a hajfestéket és az eredeti világosbarnát kaptam vissza. én nagyon nem hittem benne, de nagyon örülök és nekem nem okozott csalódást. van a dobozban egy leírás is amin rengeteg kérdés van, és ott le van írva hogy 2-3 használat után leszedi a fekete festéket is, kivéve ha nagyon roncsolt a hajad. miután használtad, utána rögtön újra lehet festeni a hajad ha más színűre szeretnéd, de szép hajszínt eredményez ha az eredeti is az volt

2010. dec. 22. 17:24
 5/7 A kérdező kommentje:
ma vettem Loreal effasor-t, sok mindenhol utánaolvastam fórumokon, olvastam jót-rosszat. Kipróbáltuk anyukámmal(aki elég ügyes ilyen téren), először éreztem, hogy olyan melegség jön ki a fejemből:) aztán kb 5 perc után anyum mondta h mossuk le, mert nagyon szívja a tövét, úgy látszuk. Hozzáteszem, hogy mivel hátközépig érő hajam van, 2 tasakkal vettem és kevertünk bele meleg vite illetve 12%-os oxit is. Igazából csalódtam nagyon, mert nagyon kis foltokban a tetején kicsit kivilágosította ilyen rókabarnára de a többi az totál fekete maradt, pedig direkt vettem világosbarna ill szőke festéket, s gondoltam h ez után a művelet után megkaphatom az áhított hajszínt. Tévedtem. Holnap talán megpróbálja anyum befesteni a festékekkel. Ennyit tudunk most így hirtelen tenni... már bánom, h elrontottam a szép barna hajamat egy vacak kis bemosófestékkel... :( jobb a természetes hajszín...
2010. dec. 23. 21:54
 6/7 wildcatgirl ***** válasza:
Az a baj h az efassor-t 12-es oxival nem is szabad keverni én is most kérdeztem meg és egyébként ...a tövére nem is szabadott volna rákenned csak a fekete részre..max 9-es oxival lehet alkalmazni...most a feketére akármit ráfesthetsz..semmit nem csinál vele...esetleg ahol le van nőve befogja ..de ennyi..lécci majd írj vissza h sikerült-e megcsinálni..mert nekem fekete a hajam és ..megakarok válni tőle..
2011. jún. 13. 13:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Leírom én is a tapasztalatomat, hátha valakinek segít:)

Az én hajam valami különös találmány... Ott kezdődik, hogy a középbarna-árnyalatok egyszerűen nem fogják be a tövét sem (világos-középszőke hajam van eredetileg), a sötétebb barnáktól pedig egytől egyig befeketedik... Ilyen "fekete" hajam volt/van 3 éve. Most próbálkoztam meg az effasorral.

Olvastam, hogy a többségnek a melegvizes verzióval elég volt 5-10 perc. Hát nekem nem hogy 5 perc, fél óra alatt sem csinált semmit. Ezen felbuzdulva nekiestem a 12%-os oxival, úgyis olyat rendeltem hozzá. Hát az sem erőltette meg magát, kb 30-40 perc alatt tudta leszívni a feketét, úgy-ahogy. Ez nem tudom, honnan jön a fodrászoknak (én is hallottam), hogy nem szabad 12-es oxit használni, de nekem az égegyadta világon semmi baja nem lett a hajamnak, sőt még esküszöm, puhább is lett, mint egyébként minden hajfestés után.

Pedig a fekete előtt szintén 3 évig platinaszőkére volt festve a hajam, és lassan 8 éve hetente 4x-5x vasalom...

Nekem egyedül az a gondom, hogy most megint nem tudom, mi fogná be. Újfent próbáltam a középbarnát, hát ezt a szőkés-vörösesen az se látszik, se alul, se fölül. Legközelebb már világosszőkét próbálok ki, hátha...

Olvastam én is rémtörténeteket, hogy mennyire tönkrement a haj, és soha többet nem akarják használni, de én csak ajánlani tudom. Legalábbis annak, akinek vastagabb, erősebb szálú haja van.

21L

2011. jún. 29. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!