A gesztenyebarna haj nagyon sok vörös árnyalatot tartalmaz?
Figyelt kérdés
Most vettem egy Palette R4 árnyalatú hajfestéket. Én nem szeretném, hogy vöröses legyen, mert a képen nem az volt. Viszont ha belegondolok a gesztenye vöröses színű.
Nagyon vöröses árnyalatú lesz tőle a hajam?:S Köszi az értelmes választ:)
2010. dec. 22. 11:03
1/4 anonim válasza:
Szerintem bátran vállald be! A vörös szín sokaknak áll jól, és persze van akinek nem. Viszont benne van a nevében: gesztenyebarna. Nem leszel vörös, csak kicsit leszel más árnyalatú, mint a sima barna. Az, hogy mennyire lesz vöröses árnyalatú a hajad az azon múlik, hogy most milyen színű. Szerintem ne aggódj ezen! Ha mégis olyan lesz, ami neked nem tetszik, akkor egy következő alkalommal vissza festeted:)
2/4 anonim válasza:
Én festettem gesztenyebarnával, kicsit vöröses, de inkább arany árnyalat volt. Igaz Loreal festék volt, nem Palette, de szerintem olyan sok eltérés nem lehet. Nagyban függ a kiinduló hajszínedtől, ill. a pigmentjeidtől is a végeredmény.
3/4 A kérdező kommentje:
Szia! Sajnos egyszer volt a hajam csokibarna, de az valami katasztrofális volt:( Úgy néztem ki, mint egy padlizsán (nem hazudok, lila volt). Aztán ahogy fakult ki, úgy tért át a vörösbe.:S Azóta semmilyen festék nem tudja befogni, a vörös mindig benne marad. Már kicsit jobb a helyzet, meg is vagyok elégedve a színével, de soha többé vörös, ezt megtanultam:):) És köszi:)
2010. dec. 22. 11:17
4/4 A kérdező kommentje:
*Sziasztok!
2010. dec. 22. 11:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!