Hogyan lehet természetes úton szőkébbé tenni a hajat?
Figyelt kérdés
Nem hennára gondoltam,hanem napsütés vagy valami házipraktika:P2009. jan. 23. 18:13
1/5 anonim válasza:
na a napsütés...De csak ugy hogyha fa alatt vagy nyáron,mert nem égsz meg,kend be magad napolajjal.és ne legyél egyszerre túl sokat a napon,inkább sokszor legyél kint,kb. 30percet.
és tavasszal sétálj sokat,egészséges és a nap süti a hajad.
mellesleg én a citromos vizet próbáltam,de nem nagyon látszik,hogy segítene.de ha gondolod egy próbát megér:)
sok sikert!
2/5 anonim válasza:
Végülis a hajmosás mindenkinél "természetes":D
Szóval próbáld ki a schauma hamvasító sampont.
3/5 anonim válasza:
Azt mondják a kamilla tea (főzet) is világosítja
4/5 anonim válasza:
a citromról (nem citromlé) már én is hallottam, hogy az világosítja, miután a levét felkented a hajadra, napon kell lenni és az szívja ki.
5/5 anonim válasza:
szia az egyiptomiak mésszel szőkítették a hajukat, esetleg mézzel is meg lehet próbálkozni. De amit szerintem simán minden következmény és hajkárosodás nélkül kipróbálhatsz az a kamillatea és kia napra és hagyod hopgy ugy száradjon meg persze nyáron..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!