Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan lehet természetes úton...

Hogyan lehet természetes úton szőkébbé tenni a hajat?

Figyelt kérdés
Nem hennára gondoltam,hanem napsütés vagy valami házipraktika:P
2009. jan. 23. 18:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

na a napsütés...De csak ugy hogyha fa alatt vagy nyáron,mert nem égsz meg,kend be magad napolajjal.és ne legyél egyszerre túl sokat a napon,inkább sokszor legyél kint,kb. 30percet.

és tavasszal sétálj sokat,egészséges és a nap süti a hajad.

mellesleg én a citromos vizet próbáltam,de nem nagyon látszik,hogy segítene.de ha gondolod egy próbát megér:)

sok sikert!

2009. jan. 23. 18:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Végülis a hajmosás mindenkinél "természetes":D

Szóval próbáld ki a schauma hamvasító sampont.

2009. jan. 23. 18:53
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondják a kamilla tea (főzet) is világosítja
2009. jan. 23. 19:48
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
a citromról (nem citromlé) már én is hallottam, hogy az világosítja, miután a levét felkented a hajadra, napon kell lenni és az szívja ki.
2009. jan. 24. 13:47
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
szia az egyiptomiak mésszel szőkítették a hajukat, esetleg mézzel is meg lehet próbálkozni. De amit szerintem simán minden következmény és hajkárosodás nélkül kipróbálhatsz az a kamillatea és kia napra és hagyod hopgy ugy száradjon meg persze nyáron..
2009. febr. 24. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!