LEÉGETT a hajam. Póthaj? Van esély?
leégett az évekig növesztett, derékig érő hajam, nagyon gyorsan 'felszaladt' most a vállam vonaláig ér.
nagyon rosszul érzem így magam, ezért póthajat szeretnék, ha nem csattosat szeretnék(valahogyaz nekem nem jön be), meg lehet úszni tűrhető áron?
tippek, ötletek?
Köszönöm szépen. nekem ez nagyon fontos:(
Örülj, hogy nem égett le az egész..
Nekem se ér sokkal tovább még a vállamnál és ez nem vészes... :)
Hülyén nézne ki akármilyen póthaj, mivel nem lenne rendes átmenet. Szerintem inkább vágass egy rövidebb fazont, ami jól áll, nem tudom most csak úgy van-e vagy fazonra vágva.
Póthajtól mindenképpen művi hatása lesz, tönkreteszi a hajadat, és mivel ez 3havonta egy 20k legalább plusz pár újrafelrakás után új hajat kell venned, az ilyen hossznál emberi, jó minőségú hajból iszonyat drága is... Inkább szokd meg ezt, legalább van változatosság, megnő az, végülis csak haj, szokása neki. :D Ne bánkódj, nem éri meg, sőt, ennyi pénzt beleinvesztálni se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!