Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lehetséges hosszú festett...

Lehetséges hosszú festett fekete hajat úgy leszőkiteni vagy leblansporozni hogy ne kelljen rövödre vágni?

Figyelt kérdés
(Lenöveszteni és levágatni nem szeretném)
2010. dec. 21. 15:16
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Kedves két centis haj...elmehetsz abba a rosszindulatú anyád valagába....
2010. dec. 22. 13:35
 22/29 A kérdező kommentje:
Gyökér
2010. dec. 22. 13:37
 23/29 anonim ***** válasza:

Mit képzelsz magadról, te suttyó????

Leírtam amit tapasztaltam...de ha nekem nem hiszel, vonszold el magad egy fodrászhoz, és kérdezd meg.

2010. dec. 22. 21:22
 24/29 A kérdező kommentje:

Érdekes hogy nekem sikerült megcsinálni (otthon)...És nem kellet belőle semennyit levágni...(fodrásznál)

Figyelj szerintem ne menj bele olyan vitákba aminek a témájához nem értesz annyira,mert most is csak azt sikerült bizonyítani hogy nagyon értesz a dologhoz,és csak fölöslegesen ijesztgeted itt a népet... -.-"

2010. dec. 23. 09:02
 25/29 anonim ***** válasza:
Kiírod a kérdést, mert totál sötét vagy a dologhoz, és én nem értek hozzá, akinek már nem egyszer lett leszívatva a haja, és soha semmi baja nem volt, pedig a fodrászom szerint ritka, h a haj ennyit bírjon, mint az enyém...konkrétan feketéből fehérre lett leszívva a hajam egy része, aztán pedig kékre színezve...HÁROM ÉVE először, és azóta is folyamatosan, mert a sötétbarna hajat nem fogja be a kék...DE ÉN NEM ÉRTEK HOZZÁ...hát gratulálok...remélem leég a hajad tövig
2010. dec. 23. 21:56
 26/29 A kérdező kommentje:

kit érdekel hogy kék a hajad? xD (PÖÖJJ)

2-szer szivták le egy nap alatt...

Nem fosból van hogy leégjen...

Amúgy meg te nekem magyarázol h micsoda felelőtlenség feketét szőkítőzni...Most irtad le mit műveltetsz a rőzséddel xD

2010. dec. 24. 17:09
 27/29 anonim ***** válasza:

Baj van az értelmezéseddel kérdező,mert azt írta felelőtlenség OTTHON megcsináltatni,amivel teljesen egyet értek én is.A válaszoló csak jót akart,hgy ne legyen baja a hajadnak,elég bunkó stílusban válaszltál neki.

Ha pedig ennyire értessz a hajszőkítéshez,akkor mért kérdezed itt mások véleményét?

Mindegy,én nem folyok bele egy vitába,tehát lényegtelen mit válaszolsz,de mielőtt leírsz valamit inkább gondolkodj előtte-.-

2010. dec. 24. 17:31
 28/29 A kérdező kommentje:

Teszek rá...Abba lehet hagyni az ideírást mert már tárgytalan a dolog,aki normális válaszokat adott annak köszi...aki meg nem az meg gondolom tudja..

Köszi mindent.

Tényleg ne írjatok mert nem olvasom el.xD

2010. dec. 24. 18:39
 29/29 anonim ***** válasza:

Azt én hajam egészséges, fényes, és nem töredezett...a tiedet viszont megnézném, hogy milyen a két szívatástól egy nap alatt...gondolom egy fodrász infarktust kapna tőle...

Örülj a seprűnek a fejeden, amíg van, te bunkó

2010. dec. 24. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!