Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lehetséges hosszú festett...

Lehetséges hosszú festett fekete hajat úgy leszőkiteni vagy leblansporozni hogy ne kelljen rövödre vágni?

Figyelt kérdés
(Lenöveszteni és levágatni nem szeretném)
2010. dec. 21. 15:16
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Hát igen,mint írtam nekem sem lett szép amikor elősször használtuk rajta ezt,ezután nekem szőkítővel lett lekoktélozva és csak utána ráfestve.

Biztosan töbször kellett volna kezelni ezzel a fent említett szerrel,csak sajnos nem olcsó mulatság főleg hosszú hajra:S

De abban viszont neked is igazad van,hogy mindenképp fodrász csinálja meg:)

2010. dec. 21. 15:54
 12/29 A kérdező kommentje:
Eléggé hosszúhaj párti vagyok..és nem nagyon bírnám a rövid hajat... :S
2010. dec. 21. 15:55
 13/29 anonim ***** válasza:

Az más ha világosbarnát akarsz,picit könnyebb elérni.

Nem tudom mennyire értessz a hajszőkítéshez,de semmiképp sem jó ötlet otthon csinálni..viszont a fodrász meg szép összegeket elkér egy ilyen vvilágsításért:S

Nekem alapból nem volt hosszú hajam,de nem roncsolta nagyon,csak a végéből vágtunk kicsit.

Azért sok sikert!

2010. dec. 21. 15:57
 14/29 A kérdező kommentje:
Nem fodrász fogja...Hanem az anyám szőkítőporral és asszem 12 százalékos hidrogénnel...
2010. dec. 21. 15:59
 15/29 A kérdező kommentje:
Hát remélem sikerülni fog,köszi :)
2010. dec. 21. 16:00
 16/29 A kérdező kommentje:
Ezt a terméket amiről linket küldtél amúgy hol lehet megvenni?
2010. dec. 21. 16:05
 17/29 anonim ***** válasza:
Lehetséges, viszont kell hozzá egy jó fodrász. Otthon nekiállni ennek a mutatványnak nagy felelőtlenség. Tavaly lettem feketéből először világosbarna majd szőke, derékig érő hajam van. Szerencsére nagyon lelkiismeretes fodrász kezébe kerültem, bár nem volt olcsó. Először rátett a hajamra egy szinleszedő folyadékot, majd 2 kör nagyon gyenge hidrogénos koktél következett, erre már lehetett világosbarnát festeni. Utána másfél hónapot pihent a hajam, mielőtt szőkére festettem. Vágni csak a végéből kellett minimálisat. Volt olyan ismerősöm, aki az otthoni ügyködése révén sikeresen levágathatta a haja hosszának 2/3-át. Szerintem pont az ilyen mértékű hajszínváltás az a művelet, amikor nem szabad sajnálni a fodrászra a pénzt.
2010. dec. 21. 18:24
 18/29 A kérdező kommentje:
Hát igen..Itt a kulcsszó a lelkiismeretes,ügyes fodrász aki ért is a szőkítéshez....Én sajnos még olyat se ismerek aki ezt beválalná...nem hogy még értsen is hozzá.... :S
2010. dec. 21. 20:17
 19/29 anonim ***** válasza:
Ha budapesti vagy őket ajánlom: [link] . A város másik végéből mentem el hozzájuk, de megérte.
2010. dec. 21. 23:28
 20/29 anonim ***** válasza:

Majd ha megcsináltátok, linkelj egy képet amaradék 2 centi hajadról...

Gratulálok, h egy ilyen komoly dolgot otthoni kontárkodással akarsz megcsinálni...ha annyira szereted a hosszú hajad, rászánhatnád azt a kis pénzt, h ne menjen tönkre teljesen...ismerek olyat, aki a váll alá érő fekete haját leszívatta otthon, mert az olyan egyszerű, csak rá kell kenni, aztán másnap 2 centis hajjal, jött suliba...és ez szalagavató előtt volt.

2010. dec. 21. 23:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!