Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lehetséges hosszú festett...

Lehetséges hosszú festett fekete hajat úgy leszőkiteni vagy leblansporozni hogy ne kelljen rövödre vágni?

Figyelt kérdés
(Lenöveszteni és levágatni nem szeretném)
2010. dec. 21. 15:16
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:

Már lehet kapni olyan "festékleszedőket"(bocsi most nem jut eszembe a rendes neve:)ami nem károsítja annyira a hajat és az van ráírva,hogy az eredeti színt kapod miután ezzel kezelték a hajad.Hát az én hajamról nem szedte le 100%-ig a feketét,csak sötétbarna lett,de ezután lekoktéloztuk a hajam és sokkal könnyebben leszedte a maradék színt.

Érdemes megpróbálni ha mindenképp ragaszkodsz hozzá.

2010. dec. 21. 15:22
 2/29 anonim ***** válasza:
Ha hónapokat(minimum 3) vársz, h a nagyja kikopjon, akkor lehetséges, h nem ég szét a hajad...de akkor már ott lesz a lenövés...
2010. dec. 21. 15:23
 3/29 anonim ***** válasza:

[link]

megtaláltam:D

2010. dec. 21. 15:25
 4/29 anonim ***** válasza:

LÁnyom festett fekete haja a "festékleszedővel" szép kanadai tök színű lett :S

Lehet megérné elmenni fpdrászhoz, bár azok közül se vállalja el mindegyik

2010. dec. 21. 15:27
 5/29 anonim ***** válasza:
Nekem fodrász csinálta ezzel a festékeltávolítóval.Bár nem tudom milyen az a kanadai tök,de ha világosabb mint a fekete(gondolom igen)akkor már megérte,mert nem roncsol.
2010. dec. 21. 15:29
 6/29 anonim ***** válasza:
Olyan mint a sütőtök.Szép narancssárga.És igaz hogy világosabb mint a fekete de a szőkétől nagyon távol áll
2010. dec. 21. 15:34
 7/29 anonim ***** válasza:

Ne haragudj kedves utolsó,nem kötekedni akarok,csak most nagyon ráérek:)

Igaz,hogy távol áll a szőkétől,de ez nem is szőkítő,csupán eltávolítja a mesterséges pigmenteket,nem igérik,hogy szőke lesz,ezután még kell egy koktélozás és egy festés.(Az én esetemben)

Olvasgattam pár véleményt neten róla és azt írják3-4 használat után teljesen eltávolítja a festéket.

Jobb ötletem nincs,a szőkítőtől tuti kímélőbb

2010. dec. 21. 15:42
 8/29 anonim ***** válasza:

Bocs, igazad van.Leírom a mentét hogy történ :)

Otthon, házilag "festékleszedő" aztán jégszőke v. valami hasonlóan világos ( nem emlékszem már pontosan)hajfesték = narancssárga

2010. dec. 21. 15:46
 9/29 anonim ***** válasza:
Biztos igazad van, és valamit rosszul csinál,t azért is írtam hogy inkább fodrászra kéne bízni a feketéből szőkét :)
2010. dec. 21. 15:47
 10/29 A kérdező kommentje:
Hát valószinűleg az én hajam házilag lesz és szőkítőporral...amúgy én nem szőkét akarok hanem világosbarnát... a te,illetve ti hajat nem kellet levágni nagyon?(az én hajam elég hosszú,majdnem derékig ér)
2010. dec. 21. 15:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!