Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ilyen hajat szeretnék vágni...

Ilyen hajat szeretnék vágni magamnak. (link) Ehhez olló kell vagy gép, vagy aki hozzáértő mit javasolna?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=GlTE1jhz_-4&feature=related

ilyen hajat szeretnék, ami a videó legelején van a gyereknek, ami utána jön, az szerintem túl rövid, legalábbis nekem nem tetszik. tehát ahhoz a típusú hajhoz ollót, vagy gépet kell használnom? (jobban örülnék ha gépet kellene, mert azzal lényegesen könnyebb:D). És milyen módon kell eljárnom hogy olyan legyen?ti mit javasoltok? mire kell KÜLÖNÖSEN figyelnem?

2010. dec. 21. 14:35
 1/2 anonim ***** válasza:

Jobb, ha valaki segít, de minimum két tükör kell hozzá.

A legegyszerűbb, ha először a hosszabb vágófejet teszed fel, és azzal levágod a hajad mindenhol egyenletesre. A képen kb. 1,5-2 cm lehet, szerintem.

Aztán keresel egy rövidebb hajhoz való fejet, az teszed a gépre, és azzal körbevágod lejjebb. A videón is látszik, melyik vonaltól lesz a haj rövidebb. Kb. a homlok vonalától, egyenes vonalban körbe. Ezt egy kisebb vágófejjel lejjebb megismétled.

A végén kb. fél centis lehet a haj, akkora legyen az utolsó vágófej. Hátul és a füleknél egyenesre kell vágni, kicsit kiigazítani.

Ha vágás közben a hajnyírót kicsit megemeled felfelé, úgy húzod végig, nem lesz akkora átmenet a két magasság között, de ehhez némi gyakorlat, meg segítség kell. De biztosabb, ha sűrű fésűvel és ollóval igazítod ki az átmenetet.

Azért nem árt, ha van segítséged, nem nagy művészet, de könnyebb, ha látja és eléri a tarkódat.

2010. dec. 23. 18:48
 2/2 A kérdező kommentje:
és az elején mikor levágom egyenletesre full mindegy milyen irányban tolom? csak utána kell figyelnem az irányra, hogy fejtetőn meglegyen az a kis "sildes sapka" hatás?
2010. dec. 23. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!