Kemoterápiás kezelést kaptam, mit tegyek, hogy gyorsabban nőjőn a hajam?
múhajat... tahó.
ha rákeresel biztos találsz pár tippet, hogy mit egyél, vagy mivel dörzsöld be a fejed. De egyébként szerintem most nem ez a legfontosabb, hogy a hajad megnőjön, hanem hogy felépülj. hajrá.
Esetleg megpróbálhatnád a revalid nevű gyógyhatású készítményt, vitamint is. Attól gyorsabban nő a haj és a körmöd is szép lesz tőle.
Átmeneti megoldásnak pedig egy szép, igazi hajból készült paróka is megteszi.
Szia. Egy szintén kemón túlzuhant barátom naponta körömkefézi a fejét, ezzel serkentve a vérkeringést. Nagyon látványos a hatás! Neki ffi létére hosszú haja volt, érzékenyen érintette, amikor kihullott...
GYÓGYULÁST!!!
Egyszer olvastam egy fura dolgot, amit kifejezetten kemoterápián átesett embereknek javasoltak. Én ugyan egészséges vagyok (kop- kop-kop), de kipróbáltam a dolgot, és úgy vettem észre, hogy beválik.
Na szóval a gyógyszertárban kapható az égett bőrre való Panthenol spray (1200 Ft. körül van). Azt kell a fejbőrre fújni, belemasszírozni, rajta hagyni egy ideig majd hajat mosni.
Én mindig este csináltam a "kezelést", és egész éjszaka rajta maradt.
A panthenolt egyébként a legtöbb hajápolási termékben megtalálhatod, ebben a spray-ben ugye koncentráltan van jelen.
Egy próbát mindenképpen megér!
Ja, és ha ráfújod, majd ne lepődj meg, mert hab állagú lesz :)
Jó egészséget, és szép hosszú hajat kívánok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!