Melyik színű haj áll legjobban? Képpel
sokáig voltam szőke, a fekete, vörös-lila az csak kb 1-2 hónapig volt. az eredeti a barna
ilyesmi jól állna?
vagy valami extrémebbet tud valaki mutatni? most vállig ér a hajam, talán egy picit váll alá.
amit linkeltem azzal csak az a baj, hogy csúnya a felnyírt rész, mikor nő. plusz a barátom nem szeretné, ha levágatnám. szóval vmi olyan kéne, ami kb. megtartja a hosszát, de kicsit vadabb.
remélem tudtok segíteni, előre is köszi:)
jah és most aranybarna a hajam, kb ilyen:
Ne haragudj meg, de én a helyedben nagyon rövid hajat nem választanék. Kicsit pufi arcod van, és az még jobban kövérítene. Jól áll ez a félhosszú, kicsit nyújtja az arcodat.Ha unod tépesd meg egy kicsit. A szőke és a barna jól áll.
26/N
nem is szeretnék rövidet, szeretném megtartani a hosszát, csak egy kis extrém vonalat vinni bele valahogy...festéssel/melírral talán.
írtam is, hogy nem szeretnék vágatni belőle.
de köszi a válaszod
Nem kell mindig másnak megfeleni,az élet nem erről szól...
Amúgy meg a legtöbb embernek meg van a vélemlnye az ilyen nőkről...ne beszélgessünk intelligenciáról, csak akkor, ha te hasonló kérdéseket találsz, amiket én írtam ide...
nevetséges..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!