Mennyibe kerül a Revalid és a Béres szépség vitamin? Hogyan kell őket használni?
Figyelt kérdés
2008. jan. 18. 20:55
1/2 anonim válasza:
A béres szépségvitaminból kb. 1500 Ft egy doboz,30 db van benne és naponta kettőt kell bevenni belőle. A Revalid drágább,de a béres szerintem sokkal jobb,mert folsav és cink is van benne.Próbáltan a biovannét is,az se rossz,abból kb. 1400 egy 40 db-os adag,abból is naponta kettőt kell bevenni.A hajadnak és a bőrödnek jót tesz mindhárom,de az ismerőseim a revalidtól híztak.A másik kettőnél nem tapasztaltam ezt.
2/2 anonim válasza:
Valóban nem olcsó a Revalid,de én 10 év alatt egy dekát sem híztam tőle,és gyönyörű derékig érő hajzuhatagom lett,valamint egészséges hosszú körmeim. Az olcsóbbakat nem próbáltam,de nem lehetetlen,hogy vannak olyan jók. Érdemes akkor azokat megpróbálni először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!