Lányok gondolkodtatok már extrém frizura vágatásán? én le szeretném nyíratni csak nem tudom milyenre. Vállig érő egyenes hajam van.18/l
Én 2 évig rágódtam egy extrém frizurán, majd levágattam a hajamat ilyenre: [link]
Azóta egy réteg nagyon szeret megszólni érte - én viszont végre jól érzem magam a bőrömben!
Volt már felnyírva a hajam, akkor volt scene frizurám(persze, nem tudtam, hogy az az) amikor az még sehol sem volt divatban...
Most úgy döntöttem, meghagyom az oldalfrufrumat és lenövesztem a hajam minimum a fenekem alá érőre...
17L
Nincs extrémre vágva a hajam,viszont lila a frufrum :D (a többi barna)
10:07
Milyen pink hajfestéket használsz?:) Én is szeretnék csak nem találok jó árnyalatot:S
Első: Ez a haj kikúrt jól néz ki!! :D
És szerintem sz@rd le mások véleményét! Ha te jól érzed magad a bőrödben akkor az tényleg látszódni fog rajtad, mindenképp vágj bele szerintem!! (Vágj bele, éééérted :D:DD De nagy. Na mindegy..) Szóval ne rágódj rajta, lehet tényleg nagyon jól fog állni. Nekem (lány vagyok) mindig az a véleményem az extrém hajú lányokról hogy biztos vagány, belevaló csajszi lehet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!