Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy lehet egy színre hozni a...

Hogy lehet egy színre hozni a jelenleg min.3 színű vörös hajamat házilag?

Figyelt kérdés
Sokáig szőke voltam,majd az elmúlt 8-10 hónapban barna,most pedig leszívattam róla a barnát,és befestettem rézvörösre.De sajnos nem lett egyenletes :( ,A töve szép réz,utána jön egy kis sötétebb sáv(ez kevésbé zavaró),és hátul!!!!!na ez a gáz,hátul kb.10-15 cm-től lefelé szőkés!!vörös... Én rézvöröset szeretnék.Mit csináljak?Újból szívassam le,vagy csak fessem újra rézzel,vagy esetleg egy másik vörös árnyalattal,vagy vissza barnára,mert fodrász nélkül reménytelen helyrehozni?Köszi
2010. dec. 19. 18:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Na neked se sok hajad fog maradni öregségedre.Egyenlőre kend át még egyszer a rézvörössel,kezd a hátsó szőke résszel és utána vidd fel a többire.Ha megtudnád csinálni hogy a tövére nem kened fel az se ártana.Csak ha szőkéére,ha full szőke lett tövig.Na remélem érthető de jobban járnál az ilyen világosításokat szakemberre bíznád.Mert sötétet könnyű festeni.Na de mindezt leszdni!!!Főleg a vöröset... :D Hát sok sikert.
2010. dec. 19. 18:22
 2/2 anonim ***** válasza:
Ne haragudj,de szerintem ideje lenne tanulnod a hibádból!! azért lett 3 színű a hajad mert te otthon a használati utasítással,tudás nélkül festegeted a hajad!szerintem FODRÁSZ az egyetlen megoldás!!
2010. dec. 20. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!