Melyik hajszín tetszik Nektek legjobban? Ezek milyen hajszínek pontosan? (KÉP)
Figyelt kérdés
Aranyszőkék ezek? Vagy sötétszőkék?
Olyan hajszínre lenne szükségem, ami természetes szőkének hat, tehát semmiféleképpen nem szeretnék hidrogénszőkét.
Ti milyet ajánlanátok?
2010. dec. 19. 12:31
11/12 anonim válasza:
Hát az én hajamnak a közel tizenöt éves festegetés(hidrogénezés)és az idén született egy kisbabám ő idáig szopizott(9 hónapos).A szoptatás alatt gyakran hullik a haj mert a tejtermelés nagyon sokat kivesz a szervezetből.Nos nekem meg már a végére iszonyúan hullani kezdett a hajam.Egy fésülés egy maroknyi haj:(
12/12 A kérdező kommentje:
Értem.:(
Akkor most tényleg pihentetned kell, és akkor biztos, hogy jobb lesz a helyzet.:))
2010. dec. 20. 15:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!