S. O. S! Hol lehet jó epilátort kapni és milyen az?
Figyelt kérdés
Kedves Hölgyek!A feleségemnek vennék karácsonyra egy epilátort,de ötletem sincsen hogy milyet keressek,milyen szempontokat kell nézzek egy ilyen kis masinánál.Bp.-en hol keressek Önök szerint?
Köszönöm a válaszokat!
2010. dec. 18. 11:44
1/5 anonim válasza:
Rossman, DM, tesco, müller ezeken a helyeken biztos van! Jégakust vegyél és philiset vagy braunt! Ezek nagyon jó és bevált márkák, a jég aku miatt nem fáj annyira a szörtelenítés! Kérd egy eladó segitségét valamelyik üzletben!
2/5 anonim válasza:
A Braun meg a fájdalom tompító kis tüskés fej miatt jó nagyon.
3/5 anonim válasza:
Ne vegyel epilatort. 4-5 hasznalat utan, szor a bor ala no. El fog atkozni a feleseged. Lassu is, jobb a gyantazas. Inkabb vegyel neki ajandek kartyat, havonta, a kozmetikushoz.
4/5 anonim válasza:
Azért mert nem tudod használni és nem tudod, hogy kell a bőrödet radírozni, nem kell lebeszélni senkit az epilátorról. Nekünk pl. nem nő be a szőrünk, én speciel 8 éve használom...
5/5 anonim válasza:
Jo Nekd. En 4 honap utan kidobtam a szemetbe.
Nem akarom lebeszelni az Urt, nekem mindegy mit vesz a felesegenek. En inkabb gyantaztatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!