Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Parfumart.hu Rendelt már itt...

Parfumart.hu Rendelt már itt valaki parfümöt? Olcsónak találom őket, nem átverés? Tartós volt az illat?

Figyelt kérdés
2010. dec. 17. 10:03
 1/2 anonim ***** válasza:

Ezt az oldalt nem ismerem, de.......

Sűrűn szoktam rendelni netről. Amikor először rendeltem, akkor kicsit meg voltam ijedve, hogy nehogy vmi kamu kínai cuccot hozzanak. De én úgy voltam vele, hogy egy próbát megér, aztán ha mégsem jön be a parfüm, mert érzem rajta hogy vmi nem kóser, akkor bevizsgáltatom a fogyasztóvédelemnél, és akkor hatalmasat perelek. Pláne hogy ott is úgy volt feltűntetve, hogy "Eredeti, igazi...stb"

De nem csalódtam bennük. Én az illatszerbolt.hu-ról rendelek, őket ismerem csak ami a parfümöket, kozmetikai szereket illeti, de nagyon korrektek.

2010. dec. 17. 10:24
 2/2 anonim ***** válasza:

[link]

Én innen szoktam rendelni. Az általad írt oldalról még én sem hallottam.

2010. dec. 17. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!