Hámlik a bőröm - de nagyon. Mit tehetnék vele?
Figyelt kérdés
Az arcom eddig is \'problámás\' volt, nagyon száraz, ugyanakkor miteszeres és olykor pattanásaim is vannak, de újabban mindenhol elkezdett hámlani a bőröm (A melleimnél különösen) és úgy tűnik hiába kenegetem testápolóval... Mi lehet ennek az oka, ha iszok is rendesen (1 litert biztosan minden nap). Mit tehetnék ellene?2009. jan. 21. 22:08
1/4 anonim válasza:
Ez pikkelysömör szerintem, doki tud rá írni szteroidos kenőcsöt.
2/4 A kérdező kommentje:
:S Köszönöm! (Milyen betegség az egyébként és mitől...?)
2009. jan. 22. 09:06
3/4 Kincső Szabó válasza:
Ugyanígy vagyok ezzel, nekem is főként a melleimen hámlik a bőr (fájni nem fáj) és semmi krém nem használ. Készülök jövő héten bőrgyógyászhoz, majd leírom, ha kerül megoldás.
4/4 Kincső Szabó válasza:
No végül patikába mentem és adtak vitamint (Elevit), aztán azt mondta a gyógyszerész, h kenjem be a bőröm olíva olajjal fürdés után, ha meg van több időm legyen olíva, méz és tojássárga (összekeverve) és azzal kenjem be magam, majd mossam le langyos vízzel. Az olívát már kipróbáltam, nagyon jó (extra virgin-t vettem, annak nincs szagja).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!