ALFAPARF hővédővel mik a tapasztalatok?
Figyelt kérdés
drága volt már megvettem ,szerintetek rendesen védi a hajat?
én amikor ráfújom oylan vizes lesz tőle egy kicsit a hajam,vhogy a revlonnál ezt nem észleltem.
meg nem oylan jó megnyomni mert olyan sok jön egyszerre.
nektek mi a véleményetek?
2010. dec. 14. 19:12
1/2 anonim válasza:
nekünk is most revlon van,de attól még h a revlonak nincs vízes hatása,honnan tudod h jobban véd mint az alfaparfos?lehet ha revlon sem véd rendesen!!:)ha kifogy a revlonod,öntsd bele az alfaparfod,és máris nem fog sok jönni egyszerre!!:)amúgy jó mind a 2,minőségibbek,mint a dm-ben,meg rossmanban kapható hulladékok!!
2/2 A kérdező kommentje:
én szerintem is jobbak ,figyi szerinted az úgy nem gáz ha vizes hajra loreal hővédő krémet még kenek??
és miután megszárítom ,aznap még nem, hanem másnap vasalom de előtte alfaparf.ot fújok rá?
te mit használsz?
2010. dec. 15. 18:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!