Palette Deluxe szőke hajfesték! Milyen?
Szia!
Én először a Palette Deluxe szőke hajfestékét használtam. Nekem középszőke hajam volt eredetileg.
Legelső festésnél, ami kb 2 éve volt, nagyon csúnya narancssárga színű lett a hajam. Nem tudom, hogy a festék volt-e rossz vagy csak, mert mint mondják, elsőre sose sikerül tökéletesre, hisz fokozatosan kell leszívni.
Aztán áttértem a Palette Blond & Strongra, ami mesésen gyönyörű színű színt eredményezett. Utána sima, puha volt és hihetetlenül világos, amilyen a képen is. (6-8 árnyalatos)
Most sajnos ezt átették a Deluxe családba, de állítólag a színeredmény, hatás ugyanaz lesz. Hát kíváncsi leszek. Mindenesetre az tény, hogy nagyon rongálja a hajat. Nekem alapból vékonyszálú hajam van, de a festék nagyon megrongálta. Töredezik a vége, meg nagyon száraz lett, holott MINDEN HÉTEN ápolom házi és bolti pakolásokkal.
Az a baj, hogy én nem akarom visszafesteni, de nem tudom, mi lesz így a hajammal. De sztem a legjobb választás akkor is ez a Deluxe. Szal sok sikert hozzá :-))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!