Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A combom és a vádlim tiszta...

A combom és a vádlim tiszta narancsbőr mit tehetnék ez ellen? Pedig nagyon sok vizet iszok.

Figyelt kérdés
2009. jan. 20. 17:40
 1/10 anonim ***** válasza:
87%

Eza a Szépség és divat kategóriába való...

Mellesleg

1) szauna

2)masszázs

3)krémek

4)teák

2009. jan. 20. 17:46
 2/10 A kérdező kommentje:
Pl milyen teák és krémek?
2009. jan. 20. 17:52
 3/10 anonim válasza:
96%

Hát én erre azt tudom mondani, hogy volt egy csaj, mit mondjak, nagyon szép popsija volt :D aztán egyszer láttam rövidnadrágba és igaz, hogy narancsbőrös volt, de engem abszolút nem zavart :D

Egyébként úgy hallottam, hogy a krémek a legjobbak :)

2009. jan. 20. 17:52
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Naturlandnak vannak teái és krémei cellulitisz ellen.

A teákat akár egy szimpla ABC-ben vagy a Kaisersban is meg tudod venni, a krémeiket meg a dm-ben.

2009. jan. 20. 17:54
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszyke:)
2009. jan. 20. 17:56
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Önmagába a sok víz nem elég!Fontos,hogy sportolj!Ha valakinek izmos a lába/feneke,akkor nincs narancsbőre!Nagyon jó egy méregtelenítő kúra is pl méregtelenítő teák!A szauna is tökéletes, illetve van rá masszázs is,de az nem túl kellemes,és ha utána nem vigyázol,újra kialakul!Szóval mozgás, mozgás, mozgás!!!!
2009. jan. 20. 20:02
 7/10 anonim ***** válasza:
90%
Víz, krémek stb mind mind csak másodlagos. Első az, hogy mit osztott neked a genetika. Ezek szerint nem sok jót. Soha nem fognak eltűnni, max halványodni, ha el akarodtüntetni, akkor sebész. Amúgy ne foglalkozz vele, a legtöbb pasi azt se tudja mi az.
2009. jan. 21. 09:49
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát én megcáfolom az előző válaszolót,mert nekem eltűnt...sok folyadék,mozgás,egészséges táplálkozás, és volt narancsbőr,nincs narancsbőr!És büszkén vehetek fel tangát a strandra,mert izmos,narancsbőrmentem popsim van!Csak akarat kérdése!
2009. jan. 21. 20:35
 9/10 anonim ***** válasza:

Amint olvastam, fontos hogy elobb belulrol tisztitsd magad.

Fontos az asvanyi sok szintje a szervezetben meg a meregtelenites. A torna csak ezek utan kovetkezhet, ellenkezo esetben a cellulitisz tornaval fokozodhat.Na meg persze nagyon fontos az egeszseges taplalkozas. Olvasd el egy szakerto velemenyet itt:

[link]

Nezzel bele a kerdes-felelek reszbe is. Nagyon hasznos valaszokat kapsz. Sok sikert!

2009. jan. 22. 08:39
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2009. jan. 22. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!