Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Gyanta vagy epilátor?

Gyanta vagy epilátor?

Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy melyik a jobb.Tudom hogy mindenkinek más,de mégis melyik,úgy átlagosan.Én nem rég próbáltam először epilátorral,és nagyon fájt,vérzett is.Most el vagyok keseredve,mert eddig borotváltam,és azt hittem hogy az epilátorral egyszerűbb lesz,de sajnos nem.Vagy lehet hogy én használtam rosszul,nem tudom.Amúgy Braun van.
2009. jan. 20. 14:08
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem is Braun van az jó...

Amúgy azt mondják, hogy először fáj aztán egyre kevésbé érzed...

Amúgy lehet hogy ez emberfüggő...az első 3-4 alkalommal egyáltalán nem fájt mostmeg ha csak a lábamhoz érintem már a plafonon vagyok...

Ha a gyanta mellett döntessz, eszedbe ne jusson ez a Veet féle hideggyantacsík... Aztm írja addig tépkedd magadról amíg le nem jön a szőr, és ha nem jön le (márpedíg nem is) akkor te vagy a hibás mert nem vagy elég türelmez...Egy területet 4x 5x is megtéphetsz még akkoris ott lesz az a pár szőrszál...

Az igazi meleggyantával kapcsolatban nincsenek tapasztalataim, azt majd valaki elmondja késöbb remélem:)

2009. jan. 20. 14:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Gyanta!:) Bár én kozmetikushoz járok és csak intimgyantára:) Máshol meg borotválok az a legfájdalommentesebb.
2009. jan. 20. 15:40
 3/6 anonim ***** válasza:
58%

én többnyire mindent gyantáztatok, kozmetikusnál. De ha nincs kedvem elmenni hozzá, meg nem vészes a helyzet, akkor itthon megcsinálom epilátorral. (Nekem nagyon magas a fájdalomküszöböm :)) Meg sem érzem. Sőt én az epilálást kifejezetten élvezem.

A borotva nem is szerepel a szótáramban, nem szeretnék senkit megbántani, komolyan, de én igénytelennek tartom. Ez van, használtam marha régen, de csak megerősödött tőle, és kétnaponta kellett használni.

2009. jan. 20. 16:07
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én borotvával kezdtem,kipróbáltam a gyantát(lábon)!Egy ideig semmi baj ne volt vele,de pár használat után teli volt a lábam szőrbenövéssel,de nagyon sok volt és nagyon rondák!Eddig barátnőm csinálta,uh azt hittem,hogy az miatt van,mert valamit nem jól csinált,ezért elmentem kozmetikushoz...hát sajnos csalódtam,mert utána is kijöttek!

Ez tavaly év elején volt és még mindig olyan a lábam és reménykedek,hogy el fognak múlni!Azóta nem gyantáztam le,maradt a borotva!

Én is gondolkoztam,hogy kipróbálom az epilátort,de félek tőle!

Valakinek jobban fáj,valakinek pedig kevésbé!

Ez kicsit hosszabbra sikeredett,de csak azt akartam kihozni belőle,hogy mindent ki kell próbálni és ezt te tapasztalod meg,mert valakinek ez,valakinek pedig a másik a tökéletes!

Üdv!

2009. jan. 20. 18:08
 5/6 anonim ***** válasza:

Gyanta is, epilátor is :) Legalábbis nálam...

Lábaimra Braun epilátor/előtte viszont gyantáztattam, de sok pénz volt, és így az epilátorral megspóroltam/

Hónalj meg gyanta a kozmetikusomnál...

Epilátort nem is ajánlják intim vagy hónaljra, mert az kegyetlen...

2009. jan. 20. 21:39
 6/6 anonim válasza:

Gyanta:) Kozmetikusnál, főleg olyannál aki hagyományos ill. cukorgyantát használ. Mivel ezek csak a szőrre tapad és nem "tépi" meg a bőrt, amitől igazán fájdalmas lehet a gyantázás.

Én mindenemet gyantázom már féléve, rájöttem sokkal egyszerűbb és jobb is.

Minden jót

2009. jan. 22. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!