Vannak itt olyan lányok, akiknek nem fodrász vágja a haját, hanem otthon ő maga vagy egy másik illető segédkezik neki?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogyan vágjátok a hajatokat? Valami praktika, trükk?
Milyen ollót használtok?
2010. dec. 9. 21:15
11/15 anonim válasza:
Sima papírvágó ollóval. Nem nagyon érdekel hogy néz ki, lépcsőzetes a frizurám. Általában havonta egyszer maximum 3 centit levágok az aljából, meg a frufrumból is 1 centit. Nem érdekel ha nem lesz egyenes, az úgysem állna jól. Egyébként egyet értek az egyik válaszolóval : ez csak a hajunk, semmi maradandót nem alkothatunk vele ; )
12/15 anonim válasza:
Én magamnak :D
Beruháztam még pár hónapja egy rendes ollóra, mert előtte olyan 2 évig én is papírvágó ollót használtam, de szerintem hosszú távon igenis kijön a különbségük, nekem 'kissé' megtöredezett a hajam akkor...
13/15 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: 12-10 08:45
milyen a hajad?egy kep esetleg? kivancsi vagyok mert nem ertem miert nem vallaltak el? marmint hogy mi a gubanc vele.legysziii egy kepet :D
14/15 anonim válasza:
Sok minden nem látszik belőle.
15/15 anonim válasza:
Én magamnak szoktam néha visszavágni a végéből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!