Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szülők! Ti mit csinálnátok,...

Szülők! Ti mit csinálnátok, ha a 14 és fél éves lányotok csatos pózhajért könyörögne?

Figyelt kérdés

én vagyok az a bizonyoos láány xDD

kifizetnék mindent ami a póthajhoz kell a saját pénzemből,apukám bele is egyezett,de anyu nem hajlandó beadni a derekát.

azis kérdés lenne még h én hogyan tudnám rávenni anyukámat h beleegyezzen??

köszii az értelmes és segitőkész válaszokat ! 14/L

2010. dec. 9. 17:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Még csak most kezd el foglalkozni a külsejével gondolom.Ilyenkor,tinikorba rengetegen rondának érzik magukat és próbálkoznak(több-kevesebb sikerrel),hogyan is lehetnének elégedettebbek magukkal.Én nem néznék "kurv.ának"egy póthajas kislányt,de még felnőtt nőt sem.

Az is lehet,hogy le lett vágva a haja és hiányzik neki a régi hosszúság pl.

2010. dec. 9. 18:37
 12/18 anonim ***** válasza:

Te tudod milyen anyagi helyzetben vagytok.Ha nincs túl sok pénzetek, akkor nyilvn azért nem egyezik bele anyukád, mert sajnálja rá a pénzt(még akkor is, ha a te pénzedről van szó).

Mindenkinek más az izlése, de őszintén megmondom neked, hogy a póthajnál gusztustalanabb dolog nem nagyon van..Még ha nem látszana , hogy póthaj, hanem természetes hatású lenne, azt mondanám, jól van, de az amikor valakinek váll alá érő haja van és akkor az a néhány szál haj tincsekben a derekáig ér.Pfej.

Inkább növeszd meg a sajátodat, vagy fogadd el ugy ahogy van.

2010. dec. 9. 18:40
 13/18 anonim ***** válasza:

Hát még egy minőségi, felvarrott póthaj... okééé... de ez a csatos vacak... xD Nagyon gagyi és ócska. Legyél már különb a korosztályodnál és nézz ki ízlésesen, többre mész vele.

Amúgy meg könyörögj tovább. Vagy vedd meg és kész. Semmi önállóság nincs már a mai gyerekekben...? XD

2010. dec. 9. 21:46
 14/18 anonim ***** válasza:
Vedd meg, dugd el, és olyankor használd, mikor anyud nem látja...
2010. dec. 9. 23:15
 15/18 Adri baba ***** válasza:

Szerintem vedd meg nyugodtan és sza...jál rá ki mit mond,szerintem az is ocsmány fa felvarratod,nekem volt és 10 dkgot rakott fel az állat a full full extra sok hajamhoz,fennt rohadt sok volt alul 1-2 szál,nah inkább a csatt akkor.Miért lenne ribis?Ahoz hogy az legyen úgy is kell viselkedni!!

LEgyne stílusod,ha ez jön be hajrá:)

23éves anyuka:)

2010. dec. 10. 12:01
 16/18 Adri baba ***** válasza:
Bocsi a helyesírási hibákért,a lányom lóg a nyakamon!:)
2010. dec. 10. 12:02
 17/18 anonim ***** válasza:
Én 20 vagyok, és egyre jobban gondolkodok rajta. nagyon szeretnék hosszú hajat, deannyi hajam van, hogy ha nem riktíttatom ki, akkor kezelhetetlen...és ritkításnál a hosszából is mindig megy le, szóval nagyon sok idő lenne, hogy megnőjön.Szerintem ha igényesen teszed fel, akkor nem gusztustalan.csak a végéből vágass egy fodrásszal, mert úgy jobban fog kinézni.pl ha tépett a hajad, akkor ne legyen totál egyforma a póthaj, mert nagyon feltűnő lenne.
2010. dec. 10. 14:50
 18/18 A kérdező kommentje:

kösz a válaszokat.amugy látom kaptam hideget-meleget, ilyen és olyan véleményt is. :D

Adri-baba válaszában van igazság.ahhoz hogy ribanc legyek nem elég némi póthaj :D azért nem csak annyiból áll.

amugy az én hajam soha nem volt mellnél hosszabb.

most elég rövid és ujra vissza szeretném kapni a régi hajamat.de ugyérzem soha nem nől meg :S

nagyon vékonyszálú,szőke,és tényleg elég kevés. :S

2010. dec. 11. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!