Melyik fodrász csinál tuti emós hajat Budapesten?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy olyan igazi fiatalos,vagány hajat szeretnék vágatni,mint most manapság az emóknak van,de nem horribilis összegért.Tud valaki egy ügyes kezű fodrászt?2009. jan. 19. 21:46
1/7 anonim válasza:
Viszel egy ilyesmi fotót egy fodrásznak, a jó fodrász biztos meg tudja jól csinálni.
2/7 anonim válasza:
Szia! Én azt javaslom neked, hogy ha meglátsz egy lányt/fiút akinek nagyon tetszik a haja lépj oda hozzá és kérdezd meg tőle, hogy hol vágják a haját mert nagyon jó a stílusa. Szerintem ez egyáltalán nem ciki és még egy jó napot is szerzel az illetőnek, neked meg lesz egy tuti jó fodrász címed :-)
3/7 anonim válasza:
Szerintem a Hajas Laci nagyon jó én oda járok.
5/7 A kérdező kommentje:
Mért ne akarjak? :D Egyébként barna a hajam,szerintetek ha befestem feketére,akkor emósabb leszek?
2009. jan. 24. 14:07
6/7 csiber válasza:
az már FULL EMO. Ne csodálkozz, ha megtépnek a "haj nélküliek" :D
7/7 A kérdező kommentje:
:DDD
egyébként lány vok,nem hiszem hogy megtépnek ...
na,végülis maradtam a sötétbarna hajnál,az jobban áll.
2009. jún. 7. 12:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!