Mi a véleményetek a GLISS KUR Hair repair 19 hatóanyagú spray-ről (nem kiöblítendő)?
Szerintem nagyon jó, sőt a legjobb az ilyen termékek közül.
Nagyon jó az illata is, gazdaságos és könnyen kifésülhető a haj. Jó választás volt.
Én is ezt használom, egyetértek az elsővel.
Jó illat, könnyen fésülhető haj...jó választás.
hello. Én is ezt használom most,kb. már 3 hete. Eleinte nem igazán vettem észre sok változást,de pár mosás után meglátszott az eredménye. Észrevehetően puhább és jobb tartású lett a hajam. Szóval emiatt megéri. De viszont a hajtöredezés ellen szerintem semmit nem segít,főleg ha mellette vasalod,hajsütővasazod a hajad. De amúgy pozitív véleménynel vagyok róla. :) és az illata is nagyon finom...
amúgy megkérdezhetem,hogy te mellette milyen sampont használsz? vagy esetleg valami hajpakolást?
17L
Hát én hullámos hajat jobban szeretnék:(
Hiába is göndörítem, rátehetek 1 kg lakkot is (fekete Taft-ot használok), 1 óra múlva akkor is megint síma:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!