Lány vagyok és csak a férfi old spice stift véd meg az izzadság szagtól, ez mennyire gáz?
nekem nemis a szaggal, hanem a foltokkal volt mindig bajom. énis megelégeltem már, kipróbáltam öcsém old spice-át amikor kiírtad a kérdést, és estére semmi folt nemlett a felsőmön, pedig igen meleg volt a szobában.
nekem egyedül a fa rice dry volt az ami a szag ellen hatásos volt, de a foltoktól azsem védett meg
A Solutio Antisudorica tényleg használ! Én brutálisan izzadok, a pulcsim is tocsogni szokott a hónaljamnál.
De ez tényleg hat. Szinte porzik a hónaljam egész nap. =D
Kár, hogy csak most olvasom ezt a kérdést... (Lány vagyok amúgy)
Én idáig szinte mindenféle dezodort/izzadásgátlót kipróbáltam. Nekem a legjobban az Adidas jött be, de csak az illata... sajnos egy idő után, megint éreztem az izzadságszagot, ragadtam a golyós változattól és ráadásul ki is pattogtam.
Nem hazudok és nem is szégyellem, hogy férfi izzadásgátlót használok. Old Spice Bahamas, mert ennek van talán a legenyhébb olyan illata, ami lehetne akár női is (lehetne).
Szerintem minden nő, akinek szintén az izzadásgátlókkal van baja/gondja, próbálja ki ezt, mert nagyon jó!!! Már egy jó pár hete használom, de 100%-ban megvagyok elégedve, amit idáig nem tudtam más izzadásgátlóknál elmondani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!