Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nekem mondjuk tetszik de...

Nekem mondjuk tetszik de divatos -e?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Vagy iylesmi hajak olyan oldalas fokozatos frufruval ...

2010. dec. 6. 21:25
 1/10 A kérdező kommentje:

A frufrun a hangsúllyal olyan oldalas ,h ettszik-e nektek??

Divatos -e vagy már régii ??? Sztettek?

És akk ,h máshogy nyirassam le???? :?

2010. dec. 6. 21:26
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan azért nem hordasz vmit, ami tetszik, mert épp nem az a legújabb trend? Ne legyél már ennyire birka...
2010. dec. 6. 22:41
 3/10 anonim ***** válasza:
Kit érdekel, hogy divatos-e...
2010. dec. 7. 09:12
 4/10 anonim ***** válasza:

te. az arcod formája nem tud a divathoz igazodni. az arcod olyan amilyen és az áll neki jól ami jól áll az arcodhoz.

saok olyan fiatal van aki leszarja h valójában jól áll e neki a frizura, ami éppen a divat olyanra vágatja, aztán meg csodálkozik h az utcán hülyén néznek rá, esetleg kiröhögik, aztán meg jönnek ide a kérdésekkel h miért röhögnek ki vkit az egyedi stílusa miatt. rohadjatok meg! nem az egyedi stílus miatt, hanem azért mert egyszerűen HÜLYÉN NÉZTEK KI!!!!!!

nemlehet a divatos vakon eszetlenül követni, mert nem mindenkinek áll jól, és nem mindenki tud azonosulni vele. aminek az a következménye h hülyén fog kinézni, idétlenül, viccesen.

na ebből arra akarok kilyukadni hogyha ez a haj jól áll neked akkor vágasd ilyenre. az a lényeg h szép légy és nem az h a legújabb divat látszódjon minden porcikádon. ha szép vagy, mindenki leszarja h divatos e.

2010. dec. 7. 10:02
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek :)

Csak annyi a baj , h már 1jó ideje hosszú egyenes barna hajam van és nem tudom ,h mit szólnnak az újhoz ...

Mert az én osztályom meg barátaim az ilyen hajat az "emo,, stílust utálják....

2010. dec. 7. 16:05
 6/10 anonim ***** válasza:
Nyugodtan csináltasd meg, ha tetszik. Csak akkor fognak emo-snak nézni vele, ha a sminked, egyéb kiegészítőid is olyanok, és persze jól feltupírozod. Arra figyelj, hogy valószínűleg csak akkor fog úgy állni ahogy kell ha minden hajmosás után vasalod.
2010. dec. 7. 16:54
 7/10 A kérdező kommentje:
Igen ezt tudom és köszii széépen :) :) :)
2010. dec. 7. 18:16
 8/10 anonim válasza:
Egyetértek 10:02-es válaszolóval. Ha jól áll hajrá. Nem kell mindig úgy vágatni ahogy a legújabb divat van. Lényeg hogy jól álljon. Lehet hogy az én hajam se épp egy mai trend, de többen is mondták hogy jól áll. És inkább álljon jól így, mint hogy legyen divatos és marha hülyén nézzek ki.
2010. dec. 7. 19:37
 9/10 anonim ***** válasza:
az a lényeg, hogy jól álljon az arcformádhoz. sz.rd már le a divatot...
2010. dec. 8. 14:52
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek! :)

csak annyi a baj ,h nem tudom ,h jól -e fog állni ha igen akk jó de ha enm akk mit tegyek ???

És elküldenétek egy képet ami olyan kb mint a ti hajatok ??

(ha tudtok)

2010. dec. 8. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!