Melyek azok az arctisztítók amiket használtok? Főleg 25 év fölötti nők válaszát várom.
avonos lehuzhatót és avonos iszappakolást használok,mostani katalogusban 1600 a 2 db
illetve szintén avonos tonikot,700 volt talán
ezeket leggyakrabban
amiket még szoktam havonta kb:
avonos mélytisztitó,kék szinű ezres körül van(felkened,elfehéredik,megszárad,lemosod)
rossman tisztitó zselé 400ft (csak felkened,maszirozod,lemosod)
ezek pár éve beváltak,nem változtatok
Arctisztító gélt használok (felhabosítós-lemosós), ebből nincs fix kedvenc márkám, most éppen La Roche Posay van (3000 Ft körül van). Utána tonikot használok, ebből majdnem mindig Baleát veszek (kb. 500-600 Ft), utána jön a napszaknak megfelelő arckrém (Avon Solution, 1500 Ft körül van az ára). Használok arcradírt is néha, most Avonos van.
Kipróbáltam drágább termékeket is (Vichy, Clinique, Clarins stb..), de ár-érték arányban nem hozták a várt eredményt. A magasabb árkategóriában a Biotherm-et szeretem,de jelenleg nem engedhetem megmagamnak.
Semmi műkencét, csak a bőrgyógyász által felírt patikai készítményt reggel és este.
25N
Garnier arctisztító tej kb. 1000ft... minden reggel nyomok egy vattakorongra belőle, áttörlöm, utána tonikkal ugyanez, aztán [link] aztán arckrém, VICHY NEOVADIOL arckrém.. kb. ennyi.
28/N
26/l vagyok. Én az ilcsi termékeket használom. Arctisztításra fekete szappant ,kukoricás, csipkebogyó arcradírt használok illetve néha ichtiolos pakolást,és kövirózsa, csipkebogyó habkrémet.
a fekete szappan 50 ml 1500 ft a krémek,pakolást 30ml-es tégelyben veszem és 1000, 1300 ft körül vannak. 1 hónapig elég. Ezeket kozmetikustól veszem, bolti forgalomban nem kaphatóak.
www.ilcsi.com
illetve használok még forever aloe vera &propolisz tartalmú krémet 4000 ft körül van, de hónapokig elég, viszont csak akkor tudom megrendelni ha úgy van pénzem rá.
www.foreverliving.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!