Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 2 hét nagyon kevés idő 2...

2 hét nagyon kevés idő 2 hajfestés között? Számíthatok rá, hogy le fog törni a hajam?

Figyelt kérdés
Az eddigi fodrászom gyereket vár, és most egy ideig nem dolgozik, ezért elmentem egy új fodrászhoz hajat festetni.Ott egy tanuló! vett " kezelésbe".Én nem tudom, hogy mit kent a hajamra, de konkrétan három színű most a hajam.Lilás, narancssárgás és pirosas. Szörnyű. A cél az lett volna, hogy a feketésnek tűnő sötétbarna hajamból egy gesztenyebarnát varázsol. Most pont úgy nézek ki mint egy bohóc, de jó lenne már karácsony-szilveszterre normális állapotba kerülni.De nem szeretném, hogy ennek a baklövésnek a hajam lássa a kárát.
2010. dec. 5. 20:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha most így egyszer átfested mert nem tettszik, akkor nem lesz baja.. Keress egy jó fodrászt, és bízd rá hogy fesse át!
2010. dec. 5. 20:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Nálam volt olyan,hogy egy nap alatt kétszer festették be a hajam a fodrásznál.Ugyanebben a szituban voltam, hogy a fekete hajamból akartam vörösesbarnát,erre narancssárga és rózsaszín lett a hajam,én pedig nem voltam hajlandó kiszállni a fodrász székéből ilyen állapotban!Azonnal visszafestettem a hajam feketére.Semmi baja nem lett a hajamnak.Te azért bátor vagy,hogy mindenféle színű hajjal kimész az utcára két hétig.
2010. dec. 5. 20:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem lesz baja, én egyszer esküvőre mentem és a szép szőke hajamat befestettem mogyoró szőkére, lett belőle csúnya fos barna szín, azt hittem elájulok, amikor megláttam. Még aznap átfestettem világosabb szőkére, de nem lett szép az sem. El voltam kenődve, így felhívtam a Hajas László szalonját, hogy tanácsot kérjek, mit csináljak. Mondták, hogy várjak 1-2 hetet és nyugodtan fessem át újból, meg is tettem, kicsit szárazabb lett a hajam, de hamar rendbe jött, más baja nem volt.
2010. dec. 5. 20:43
 4/4 anonim ***** válasza:

Minden festés roncsolja a hajszálakat. Vékonyítja, töredezetté teszi. A legkevésbé a természetes alapanyagúak és a lemoshatóak.

Üdv, HajDoktor

2010. dec. 8. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!