Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Azt hallottam hogy az élesztő...

Azt hallottam hogy az élesztő jó a pattanásokra, de mennyit kell belőle enni és mikor? Van vmi mellékhatása? Mikor hat jobban a lenyelem vagy ha hagyom h feleszívodjon a számba? Mennyi idő míg hat? Thx!

Figyelt kérdés
2009. jan. 18. 15:35
 1/6 anonim ***** válasza:
50%

Nekem a "Q10 50mg" vált be, talán a leghasznosabb pattanások ellen.

shop.builder.hu-n vagy gyógyszertárban vagy DM-ben beszerezhető.

2009. jan. 18. 15:50
 2/6 anonim ***** válasza:
24%

(elnézést az off-ért): Tudnál nekem képet beszúrni [1. válaszoló] ? (Csak mert a keresőben több fajta is kijön :S )

köszönöm :)

2009. jan. 18. 15:53
 3/6 anonim ***** válasza:
66%

Egyikőtök sem válaszolt a kérdésre! De mindegy!

Én is itt olvastam az élesztő hatásáról gondoltam egy próbát megér.Két hete eszem folyamatosan minden nap kb 4-5 csipetet=1kocka élesztő negyede eszem is és hagyom is hogy felszívódjon

Nekem úgynézki beválik a homlokomról nagyon sok patti eltűnt.

2009. jan. 18. 17:29
 4/6 anonim ***** válasza:
38%

Az élesztő jó..csak nem szabad hamar feladni! Külsőleg is lehet használni!

Amúgy a legjobb a napfény...például a hátad egyszer csontig leégeted..akkor egyí évig búcsúzhatsz a pattanásoktól:D

2009. jan. 18. 19:32
 5/6 Szesze ***** válasza:
100%
utolso valaszolonak: s a leges utan bucsuizhatsz a patiktol, es koszonheted a borrakot...:))...amugy az elesztoten 1 hete haszalom de mar latszik a hatasa
2010. febr. 28. 12:51
 6/6 anonim válasza:

4. válaszolónak:A napfény tényleg jó KIS MENNYISÉGBEN,túlzottan azonban ez is pattanásokat okoz.És persze bőrrákot.

Egy orvos.

2010. máj. 12. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!