Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a véleményetek (tapasztalat...

Mi a véleményetek (tapasztalatotok) a felvart póthajról?

Figyelt kérdés
mennyibe kerül? hogy kell kezelni? mikor kell cserélni?
2010. dec. 5. 15:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Húzza a hajhagymáidat és attól nő? ez mekkora hülyeség?:D:D:DD ha elkezdem húzni a lábaid akkor nem nőnek te idiótaxD épp ez a lényeg hogy kiszakítja a hajhagymákat és akkor nem hogy hosszú haja de még haja se lesz. gondolkozzatok már póthajasok, növesszétek meg, legyen egy kis türelmetek...
2010. dec. 7. 19:46
 12/16 anonim ***** válasza:

Lol utolsó mekkorát röhögtem XD

Ha húzom a lábad attól nősz LOL LOL

2010. dec. 7. 19:47
 13/16 A kérdező kommentje:
nekem nem nőő...
2010. dec. 7. 19:58
 14/16 anonim ***** válasza:
nekem keratinos van,felvartat sosem csináltatnék,nekem az olyan összetákoltnak tűnik,és kidomborodik,nem szép szerintem,ezzela keratinossal meg vok elégedve,európai elég drága mutatvány grammja 5000 ft-de nekem megérte!!amugy a mennyibe kerül attól függ hogy milyen a haj minősége,meg hogy ki rakja fel!!kezelés?különböző pakolások,kimondott kefe is van hozzá,stb...cserélni mikor kezzd lenőni,vagy gyengül maga a varrás!!!!!
2010. dec. 8. 12:21
 15/16 anonim válasza:
12:18as vagyok:) Örülök h segíthettem! Az első hajam a fodrásznál vettem, ez jó választás mert látja, sokat tud róla mondani, de mivel indiai és lassan fél éves, már ideje váltanom,mert sokat kopott.Az új hajat netről rendeltem, de még nincs fent, addig pedig nem tudok róla véleményt mondani:)
2010. dec. 11. 20:40
 16/16 A kérdező kommentje:
netről? honnan? onnan akrok énis rendelni :)
2010. dec. 13. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!