Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit rendeltek a karácsonyi...

Mit rendeltek a karácsonyi Avon katalógusból?

Figyelt kérdés
2010. dec. 3. 17:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Hihihi, pont ma néztem a katalógust (egyik legjobb bnőm tanácsadónő :D). Igazából anyukámnak akartam rendelni rúzst, mert anno kinézett meg kipróbált magának párat (bnőm anyukájának a készletéből :D), és most így kapóra jött, karácsony előtt... és pont az a rúzs volt akciós (a színmegújítós, Chic árnyalatban), csak az akciós árhoz még rendelni kellett vmit. Így rendeltem magamnak egy Color Trend-es rúzst mellé (Sequin árnyalatban)... mert így karácsony előtt nem nagyon akartam magamnak venni semmit, de ez így nem is annyira drága együtt :D. Még azon a csillagjegyes vagy milyen szemhéjpalettán gondolkozom...
2010. dec. 3. 23:07
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a tesómnak vettem egy Ralf pénztárcát...a többi családtagnak nem innen fogok rendelni..viszont magamnak rendeltem egy Color Trend-es szempillaspirált ami olcsó és egyszerűen kiváló. és egy sminklemosót.

Üdv: Egy avon tanácsadónő

2010. dec. 7. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!