Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kb. mennyiért csinálnak...

Kb. mennyiért csinálnak rasztás hajat, és azt ki lehet szedni valahogy a hajból?

Figyelt kérdés

Nyáron majd olyat szeretnék, és nem tudom h hogyan kell vele "bánni".

Ilyesmire gondoltam:

[link]

2010. dec. 3. 16:14
 1/4 anonim ***** válasza:
shakira rasztájáról azt olvastam h nem igazi raszta..csak annak néz ki
2010. dec. 3. 16:20
 2/4 anonim ***** válasza:

olvasd el h mit írnak a kép alá

[link]

ez nem maradandó

2010. dec. 3. 16:21
 3/4 anonim ***** válasza:

még mindig én vagyok,azt nem tudom h mennyiért csinálják..csak azt h hogyan

bemásolom:

Alapvetően jól áll Shakirának a kissé összekócolt arany hajzuhatag, elsőre észre sem vettük, hogy az MTV EMA-n új séróval lépett színpadra. Aztán amikor tüzetesebben megvizsgáltuk azt a furcsa dolgot, amit a fején láttunk, megvilágosodtunk. Shakira eddig kócos tincsei most rasztásodtak. És...jól áll neki. Valahogy mindig sikerül betalálnia a külsejével, olykor megdöbbentő, de mindig trendi. Vagy épp trendteremtő.

Persze azért ez csak fíling, ahogy hangsúlyoztuk is. Valójában nem csináltatott magának raszta hajat, egyszerűen tincsenként csavarta be, mármint a fodrásza, mert hogy ez nem kis meló. Elsőként nem kevés hajhab és hajlakk szükséges hozzá, na meg idő. Hajmosás után tegyél habot a hajadra, szárítsd meg annyira, hogy még enyhén nyirkos legyen. Kezdd el becsavargatni tincsenként a hajadat, majd a két ujjad közé fogva kicsit húzd meg a hajad töve felé, ezzel segíted, hogy tartósabb legyeb. Aztán alaposan fújd be külön a tincseket, majd a kész firzurát is hajlakkal. Érdemes olyat választani, ami nem szárad meg keményre a hajadon, vagy nem ragad, hanem csak fixál.

2010. dec. 3. 16:24
 4/4 anonim ***** válasza:

Ezt úgy érheted el, hogy baromisok hajhabor ráraksz a félig vizes hajadra, és van ilyen barbis izé, amit kislányoknak árulnak (kb 1000ft lehet) és belefogod a hajad és összetekeri. Na ekkor kell megfogni, ráfújni egy halom hajlakkot és hajszárítóval megszárítani. Tincsenként... Szükség lesz még spriccelőre, hogy az időközben megszáradt hajakat be tudjad nedvesíteni. Kb 2 óra alatt megvan és ha éjszakára összefogod a fejed tetején és megtűzöd, hgy ne jöjjön szét, akkor a következő hajmosásig megmarad.

Kicsit macerás, de pont ilyen lesz, rengeteget szórakoztunk vele a barátnőimmel gimiben, mert egyikük húgának volt ilyen rózsaszín tekerőkészüléke :)

2010. dec. 4. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!